RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Păcăliră fotbalul / Pandurii, om cu om la meciul cu CS U Craiova

/ 26 septembrie 2015
Pandurii Târgu Jiu a smuls un punct pe terenul Craiovei, 0-0, portarul Mingote fiind eroul trupei lui Iordănescu jr. Trupa gorjeană nu și-a creat nici o ocazie serioasă de gol.

 

nistor csuEdward Iordănescu a sacrificat latura estetică și la Craiova și și-a atins scopul, un punct care ține la distanță rivala de play-off, CS U Craiova. Mingote și fundașii ar trebui să împartă prima pentru punctul obținut.

Pe un teren desfundat, Pandurii abia a ajuns la poarta adversă, Bălgrădean fiind deranjat de vreo 2-3 șuturi de la distanță. În schimb la poarta lui Mingote a fost iureș. Dacă Iordănescu a jucat defensiv acest meci nu i-a prea ieșit! Edi are și scuze. Deplasarea de la Arad i-a costat multă energie, dar să nu uităm că și Craiova a jucat 120 de minute la Bacău și a avut o zi în minus de recuperare.

Anunțat titular, Mrzljak a fost schimbat din cauze medicale înainte de intrarea echipelor pe teren. Săpunaru a fost înlocuitorul de ultimă oră, acesta debutând în Liga 1 pentru Pandurii. Ex-rapidistul nu are însă travaliul croatului iar pe tranziție a fost inutil. Nistor, și el cu 120 de minute în Cupă, a cedat complet pe final după un meci ratat. Axul central a suferit, astfel că baloanele au ajuns greu la Hora, izolat în atac. Nici extremele Răduț și Nicoară nu au ajutat, astfel că tot greul a căzut în sarcina apărătorilor.

Pandurii prelungește seria pozitivă la șase meciuri fără înfrângere și strânge 20 de puncte în 12 etape.

Pandurii, om cu om:

Mingote: Cel mai bun, i se datorează punctul obținut în mare măsură. A apărat ce a avut de apărat, fără a avea, totuși, intervenții extraordinare.

Ungurușan: Intervenție uriașă în minutul 94 când a blocat un șut puternic. Nu a sprijinit deloc faza ofensivă.

Vasco: S-a bătut ca de obicei. A scos un gol ca și făcut, din fața liniei porții la șutul lui Zlatinski.

Filippetto: A avut o ezitare, pe final care putea costa. A lăsat mingea să cadă în careul propriu dar Băluță nu a ajuns la balon. Mai mereu depășit în duelurile aeriene, dar asta nu e o noutate. L-a scăpat pe Nuno Rocha, dar vârful Craiovei nu a atins mingea pe care scria gol în 4-5 metri, cu capul.

Momcilovic: A avut de furcă cu Ivan, dar l-a blocat destul de bine. Prezență slabă ofensivă, cu centrări slabe.

Săpunaru: Debut în Liga 1 pentru Pandurii. După luni bune de inactivitate a fost nevoit să joace 2 meciuri în 4 zile. A prins 67 de minute la Arad în Cupă iar acum a intrat forțat titular în locul lui Mrzljak, accidentat la încălzire. Maturitatea l-a ajutat să se decurce onorabil pe ineditul post, dar Pandurii a pierdut mult pe tranziția pozitivă și negativă. Săpunaru nu a putut asigura travaliul lui Mrzljak, fiind de fapt un fundaș în plus pentru Iordănescu jr.

Droppa: A alergat cât pentru doi, dar nici terenul nu l-a ajutat la construcție. A fost vădit incomodat de starea terenului.

Nicoară: Capăt de linie la toate acțiunile ofensive, puține câte au fost. Evoluția slabă de la Arad nu a fost iată întâmplătoare. A oferit gazdelor o lovitură liberă perfectă, la 20 de metri și a încasat și un galben pentru proteste. Edi a sesizat pericolul și l-a schimbat.

Nistor: A bâzâit degeaba la mijloc. A cedat foarte ușor baloanele iar pe final nu a mai putut alerga.A respins o minge grea de la bară în debut și cam atât.

Răduț: Neimplicat, obosit, deși el nu a evoluat în Cupă și nici nu a făcut deplasarea.

Hora: Un șut puternic, boxat de Bălgrădean în repiza a doua. S-a zbătut în gol în atac, nu a avut mingi utile.

Munteanu: 20 de minute fără nici o realizare.

Ciucur: Nu a adus nimic nou în jocul gorjenilor.

Pițian: Invizibil în 14 minute.

www.sportingorj.ro

 

 

 

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.