RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie la Timișoara și calificare în sferturile Cupei pentru Energia

/ 24 septembrie 2015
Trupa lui Constantinides a lăsat în urmă o echipă aflată în moarte clinică, aproape de desființare, BC Timișoara.

img_5524-qpr

Cu victoria la 6 puncte din tur în buzunar, Energia s-a impus la Timișoara și e prima echipă calificată în sferturile Cupei României. Aflată într-o situație extrem de delicată, fără bani de salarii, cu Shiloh plecat deja în Finlanda, unde s-a înțeles cu o altă echipă, și cu alți doi jucători aflați în pragul rezilierii contractelor, BC Timișoara s-a luptat și a încercat să facă tot posibilul pentru a se agăța de șansele în care stătea calificarea mai departe. În unele momente, bănățenilor le-a ieșit jocul și au dat impresia că pot trece de trupa lui Constantinides. Însă, pe mâna lui Miles, care a marcat 11 puncte în sfertul decisiv, gorjenii s-au desprins grație unui parțial de 12-2, obținând tichetele pentru următorul tur, scor 70-63 (13-15, 16-17, 26-18, 20-8).

Bogdan Popescu, la 37 de ani, a bifat peste 30 de minute pe parchet, totalizând 15 puncte și 10 recuperări, Derrick Low l-a completat cu 14 puncte și 5 pase decisive, iar Filip Barovic a terminat cu 10 puncte pentru BCT. De cealaltă parte, Porter Troupe a contabilizat 17 puncte, Anthony Miles a terminat cu 15 puncte și 8 recuperări, iar Szabolcs Santa a reușit 10 puncte și 3 recuperări.

Celelalte partide din cadrul optimilor sunt programate mâine, respectiv poimâine. Favorite de a avansa alături de Energia în sferturi sunt Steaua, Dinamo, Mureș, Oradea și U BT Cluj. Din formațiile învinse, două vor merge mai departe, în funcție de coșaverajul final, din postura de lucky-loser.

foto: www.csenergia.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Felix spune:

    Aloooooo conducerea … Dormiti?????timisoara se destrama…nu ca spune nimic treaba asta???????bogdan popescu nu e o optiune pt voi??????sau avem romani de valoare in lot???dar daca noi ii dam 3000 si ceva de euro lu Santa si 3000 si ceva de euro lu Andrei ce asteptari sa acem de la voi???!!!!!!!!oare mu gaseam vreo 4000 de euro sa i dam lu popescu sa vina la aenergia???daca ne am permis sa i dam lu gutoaia 7000 de euro pe luna cred ca se gaseau si pt popescu………..sa i trezeasca cineva pe cei din conducere si pe cei de pe banca tehnica ca dupa ce am vazut cu timisoara echipa arata dezastru…….bafta Energia!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.