RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a remizat cu Dinamo, dar părăsește Cupa EHF

/ 13 septembrie 2015
Fără Liviu Andrieș pe bancă, după ce acesta a ajuns la o înțelegere cu conducerea clubului gorjean în privința rezilierii contractului în urma rezultatelor slabe din acest debut de sezon, Energia a remizat în returul primului tur preliminar al Cupei EHF, scor 24-24 (13-12).

11952983_1226085990750962_5474111058691194146_n

Energia, după un eșec la 14 goluri în Capitală, avea șanse pur teoretice de a se califica în turul următor, însă după seria neagră din acest start de sezon orice rezultat pozitiv prindea bine unei echipe ce tocmai s-a despărțit de antrenorul principal. Meciul a fost echilibrat pe întregul său parcurs, echipele și-au împărțit perioadele de dominare. Energia a fost mai mult la conducere pe tabelă în prima parte a jocului, s-a desprins la două goluri la jumătatea acesteia, scor 7-5, și la trei goluri cu trei munute înainte de pauză, scor 12-9. La cabine s-a mers cu un ecart de doar un gol pentru echipa condusă de pe bancă de interimarul Sorin Bârză, Ragot și Băluț marcând ultimele două goluri ale primei reprize, scor 13-12.

Repriza secundă a început sub același semn al echilibrului, însă după 10 minute de joc Dinamo trecea în avantaj, scor 16-18 în minutul 40. Au venit șase minute de secetă totală, ambele echipe ratând situații bune, însă Energia a punctat negativ cu două aruncări de la 7 metri ratate de Nistor și Mledenciu. Scorul a luat apoi proporții, Dinamo s-a distanțat în minutul 49 la patru goluri, scor 17-21. Pe final, Energia a jucat ceva mai bine, a revenit și Acatrinei, cu al nouălea său gol în acest meci, a adus din nou egalitatea pe tabelă în chiar ultimul minut. La 24-24, Dinamo a avut un atac pozițional, de care nu a profitat, iar Energia nu a mai avut timp nici pentru un contraatac întreg așa că ultima sirenă a păstrat scorul stabilit de Acatrinei cu un minut în urmă.

Energia trebuie să-și revină cât mai repede în campionat, acolo unde are doar un succes din patru partide, iar miercuri o așteaptă, pe propriul teren, un meci extrem de dificil în fața reșițenilor de la HC Adrian Petrea.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.