RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Azi aduc un atacant

/ 7 septembrie 2015
Pandurii a impresionat cu mutarea lui Cristi Săpunaru, dar una din marile probleme este poziția de atacant, care va fi acoperită astăzi cu un vârf strâin, mutarea urmând să se facă până la ora 24:00, când se închide fereastra transferurilor.

10537941_870168649742833_8165646638641615147_o

Conducerea pandură l-a atras și a reușit să pună mână pe Cristi Săpunaru din postura de jucător liber de contract , ieri semnându-se contractul cu acesta, care se întinde pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă unul, dar care are o clauză specială: dacă primește o ofertă tentantă din străinătate, fundașul dreapta poate pleca fără a avea vreo obligație față de club.

În această dimineața, Săpunaru a făcut vizita medicală, urmând ca la antrenametul de seară să intre sub comanda lui Iordănescu jr. Tot astăzi, Pandurii vor rezolva și problema atacantului, apărută după plecarea lui Roman în Olanda. La ora 24:00 se închide fereastra transferurilor în România, ceea ce înseamă că oltenii trebuie să se miște repede, însă Narcis Răducan dă asigurări că s-a bătut deja palma cu un vârf, în cazul în care mutarea pică până la noapte, existând și variantă de rezervă: „Am bătut palma cu cineva, dar avem şi o variantă de rezervă în cazul în care pică prima opţiune. Ambii sunt jucători străini, atât vă pot spune.”, a declarat Răducan.

Mijlocașul Paul Anton a refuzat și Dinamo, iar gruparea alb-albastră a luat decizia să-l trimită pe acesta la echipa a 2-a, unde va sta până ce își prelungește înțelegerea cu Pandurii sau va pleca, însă fiind puțin probabil ca Anton să mai găsească altă echipă interesată de serviciile sale până la noapte.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.