RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, fără atacant. Roman a semnat cu NEC Nijmegen

/ 1 septembrie 2015
Având oferta pe masă de la olandezi, Roman și-a dat acordul pentru mutarea sa în Eredivise.

646x404

Fiind ultima zi ce permitea transferurile în Olanda, Mihai Roman și-a dat, aseară, acordul pentru contractul propus de formația NEC Nijmegen și ia această mutare ca pe un pas mare în carieră. „Sunt bucuros că voi pleca în prima ligă olandeză şi cariera mea continuă traseul ascendent pe care mi l-am propus. Mulţumesc conducerii şi antrenorului că au înţeles dorinţa mea. Le doresc multă baftă băieţilor să ajungă acolo unde le e locul, în play-off, să facă fericiţi minunaţii noştri suporteri”, a spus Roman pentru MEDIAFAX.

De cealaltă parte, Pandurii s-a ales, potrivit aceleiași surse, cu suma de 350.000 euro și 15% dintr-un viitor transfer al atacantului în vârstă de 23 ani. Gruparea gorjeană a rămas fără niciun atacant disponibil, după plecarea lui Roman și accidentarea lui Wellington, dar fotbalul românesc a intrat în pauză pentru „dubla” naționalei cu Ungaria și Grecia, iar conducerea clubului trebuie să se miște repede dacă vrea să transfere un vârf cel puțin la nivelul lui Roman. Tot ieri, antrenorul Edi Iordănescu anunța că are de acoperit două poziții din banii luați pe Mihai Roman, cea de fundaș central și cea de atacant.

„Am luat act de dorinţa enormă a lui Mihai de a juca într-un campionat mai atractiv fotbalistic. Bineînţeles, nici suma obţinută în urma transferului nu este de neglijat. Mai ales că vom deţine şi 15 la sută dintr-un viitor transfer, ceea ce va dubla suma. În câteva zile vom aloca o parte din aceşti bani pentru a aduce un atacant de acelaşi nivel”, a afirmat președintele celor de la Pandurii, Narcis Răducan (MEDIAFAX).

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.