RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Amical în Serbia pentru Energia

/ 1 septembrie 2015
Trupa lui Antonis Constantinides a luat astăzi drumul Serbiei, acolo unde are programat un nou test al presezonului, cu mai puțin de o lună rămasă până la prima partidă oficială, cea din Cupa României, contra formației BC Timișoara.

312

După eșecul de la Cupa Energia, locul 3 fiind prea puțin pentru o echipă organizatoare a unui turneu amical, dar cu meciuri foarte utile pentru staff-ul gorjean, baschetbaliștii alb-albaștrii au parafat un nou joc de pregătire, de această dată unul care se va disputa peste hotare, mai exact în Serbia. Până să plece la București, unde, pe 6 și 7 septembrie, oltenii vor da piept cu Steaua și Dinamo București, mâine, de la 20:30, ora României, Energia joacă pe terenul lui OKK Belgrad. Prin ochii secundului Claudiu Alionescu, deplasarea pe pământ ex-iugoslav este de bun augur: „E un meci amical cu o echipă din Serbia și pe care l-am parafat pe ultima sută de metri. Cum am amânat amicalul cu Pitești a trebuit să găsim un alt adversar pentru a ne face numărul de jocuri amicale stabilit la începutul sezonului de pregătire”. Alionescu mai spune că în planurile antrenorilor Energiei figura un joc în țară, dar în lipsa unor adversari pentru această dată, s-a ales o deplasare în Serbia: „În țară ne-a fost greu să găsim ceva, toți au avut programul făcut și nu au dorit să joace contra noastră. Le mulțumim celor de la OKK Belgrad că au acceptat să joace împotriva noastră. E un meci util, e o echipă dintr-un campionat puternic și care chiar dacă nu traversează o perioadă bună din punct de vedere financiar se va lupta”, a mai declarat Claudiu Alionescu.

foto: csenergia.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.