RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Narcis Răducan: „Pandurii este echipa Târgu Jiului!”

/ 27 august 2015
Pandurii Târgu Jiu va continua să se antreneze la Târgu Jiu pe întreaga perioadă în care noul stadion se va construi, asta deși la un moment dat se punea din nou problema unui „transfer” al echipei.

 

raducan      Pentru că o parte din spațiile pe care acum Pandurii le utilizează în programul de pregătire, fiind vorba aici de vestiare, sală de forță sau cabinet medical, vor avea de suferit modificări în timpul construirii noului stadion, o parte din ele urmnd a fi dezafectate pentru a lăsa locul unor alte spații nou contruite, unii dintre diriguitorii clubului au luat în calcul și varianta ca echipa să se antreneze într-o altă locație în care să aibă la dispoziție toate aceste facilități. Cum Pandurii mai au la dispoziție și vestiare la sediul Centrului de Copii și Juniori, oficialii gorjeni au luat în calcul și această variantă, dar au discutat și cu constructorii pentru a planifica lucrările în așa fel încât echipa să poată avea la dispoziție în permanență spațiile și facilitățile necesare.

Din start, Narcis Răducan a eliminat varianta mutării echipei explicând că în lucrările vor începe de pe amplasamentul fostei tribune II, acolo unde vor fi construite și noile vestiare. În momentul în care acestea vor fi gata, totul se va muta acolo și se va putea continua și demolarea de la actuala Tribună I, variantă intermediară fiind mutarea la Centru de Copii și Juniori: „Lucrările vor începe de la tribuna a II-a. Între timp vom găsi o soluție pentru ca echipa să nu sufere pentru că vor trebui mutate toate aparatele pe care le avem acolo, nu e vorba doar de vestiar. Cred că ne vom muta unde este centrul de copii și juniori. Nu a existat nicio propunere, nu ne putem muta la București, Motru. Pandurii este echipa Târgu Jiului!”, a ținut să sublinieze Narcis Răducan.

Îngrijorat de situația acestor spații pe care le folosesc și de care echipa are nevoie în pregătire s-a arătat și Edi Iordănescu, dar antrenorul Pandurilor are speranța că lucrurile vor evolua în așa fel încât procesul de pregătire să nu fie afectat: „Sper să se rezolve problema cu vestiarul. În condițiile în care nu avem minime condiții de pregătire, vestiare, recuperare, sală de forță, cabine medical nu ne putem desfășura activitatea și atunci trebuie să schimbă, prioritățile. Sper că s-a rezolvat”, a declarat fiul generalului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.