RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Michal Kremen se va despărți de Energia Târgu Jiu

/ 22 august 2015
Problemele medicale nu îi dau pace cehului, iar Energia caută soluția pentru a-i rezilia contractul acestuia, după ce Michal a fost unul dintre jucătorii pe care Antonis Constantinides i-a dorit, în această vară, pentru încă un sezon la Târgu Jiu.

IMG_5873

Viitorul sezon al cehului Michal Kremen nu se va lega de formația Energia Târgu Jiu. După o stagiune petrecută la Târgu Jiu, conducerea gorjeană luase decizia, la mijlocul lunii iunie, să continue colaboarea cu acesta, dar acum, Kremen are zilele numărate în orașul lui Brâncuși.

Accidentarea suferită de ceh pe finalul ediției anterioare a recidivat în presezonul 2015/2016, condus de cipriotul Antonis Constantinides, iar acest aspect va conduce la despărțirea lui Kremen de gruparea olteană, căutându-se o soluție pentru ca ambele părți să pună capăt contractului pe cale amiabilă.

Astfel, Energia ar urma să rămână cu cinci jucători străini sub contract.

Până la această oră, nu a apărut niciun punct de vedere oficial din partea conducerii gorjene în privința „divorțului” de Michal Kremen.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.