RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Meci de pregătire anulat pentru baschetbaliști

/ 20 august 2015

downloadLa sfârșitul acestei săptămâni, mai exact sâmbătă, Energia Târgu Jiu avea programat primul meci amical din presezon, pe terenul lui BCM U Pitești, dar acesta nu se va mai juca, informează site-ul oficial al grupării argeșene.

Cluburile au convenit ca partida de pregătire să fie anulată, motivul constând în accidentările suferite de jucătorii ambelor părți, fapt ce nu le permite antrenorilor să evalueze stadiul pregătirilor.

Astfel, primul test din presezonul Energiei se va ține pe 26 august, la Târgu Jiu, împotriva celor de la SCM U Craiova, ocazie cu care gorjenii se prezintă în fața propriilor suporteri.

www.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

  • radu spune:

    Kremen- teapa; este accidentatul de serviciu al clubului; miles-teapa: Callistus-teapa: Ianis preparatorul-teapa; Gutoaia- accidentat, deci teapa. Cine mai rămâne? Probabil mai gaseste Constantinides vreunul fără contract pe undeva si îl aduce aici, la fdaierii cu bani! Nu poate vreun control fiscal sa facă lumina in felul in care arunca acest Cumpanasu cu banii clubului? Trebuie făcută o sesizare?

  • a fan spune:

    sarpe nu te-ai saturat de hatereala online?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.