RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Anton lasă Pandurii pentru o nou-promovată din campionatul Rusiei

/ 17 august 2015
Mijlocașul pandur a ratat, în această vară, transferul la Steaua, dar actuala sa formație, Pandurii Târgu Jiu, pare că s-a înțeles pentru a-l ceda pe Anton în Rusia, fiind și dorința jucătorului de a pleca în străinătate.

IMG_9232

Steaua București și-a exprimat în mai multe rânduri dorința de-al transfera pe mijlocașul pandur, iar ultima dată, când cele două cluburi se înțeleseseră, salariul prea mic oferit de campioana României lui Anton l-a oprit pe acesta din drumul către Capitală. Acum, aproape de încheierea perioadei de transferuri, Pandurii s-a înțeles cu o grupare nou-promovată din prima ligă a Rusiei pentru cedarea fostului internațional român. 300.000 euro este suma pusă pe masă de ruși, iar Paul Anton pare a se îndrepta fie spre Krylya Sovetov, fie spre Anzhi Makhachkala, singurele echipe care în acest an au promovat în campionatul rus.

Presa centrală a speculat un conflict între antrenorul Edward Iordănescu și Paul Anton, cu atât mai mult cu cât nici evoluțiile nu l-au ajutat pe acesta atunci când fiul selecționerului s-a bazat pe el. Deja, cu o evoluție satisfăcătoare în eșecul de la Chiajna, polonezul Droppa pare a fi o variantă ideală la închidere, dar chiar și așa, pandurii vor să reia pista Ionuț Neagu, iar negocierile ar urma să se poarte în această săptămână. Dorit insistent de Edi Iordănescu, echipa gorjeană are de gând să-l ia pe Neagu de la Steaua, în schimbul banilor obținuți pe Anton.

Paul Anton nu va juca diseară contra lui CFR Cluj, pentru a nu risca o accidentare care să-i pericliteze transferul la ruși. Acesta, intrat in ultimul an de contract cu Pandurii, a fost căpitanul echipei în ultimele sezoane.

Anton poate pleca acum în străinătate. E vorba de un transfer la o nou promovată în prima ligă din Rusia, iar din câte am înțeles eu, discuțiile sunt foarte avansate. Propunerea a venit după meciul cu Petrolul, iar în ziua jocului cu Chiajna, cluburile s-au înțeles, ulterior și jucătorul”, a declarat Edi Iordănescu despre mutarea ce ar urma să se facă.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.