RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Un punct mediocru – Pandurii, om cu om în meciul cu Petrolul

/ 9 august 2015
Pandurii Târgu Jiu a păcălit fotbalul la Ploiești, în remiza, 1-1, cu Petrolul, din etapa a 5-a a Ligii 1. Mihai Roman a egalat din penalti și a ajuns la trei reușite în acest sezon.

 

IMG_9583O rușine de echipă, asta a fost Pandurii timp de o repriză la Ploiești. E scandalos să vrei în play-off și să nu tragi un șut la poartă timp de 45 de minute. Băieții lui Iordănescu au încercat să păcălească fotbalul, dar au fost pedepsiți de Moussa în finalul primului act, 0-1. Iordănescu a făcut o „mare” schimbare tactică la pauză. Răduț a făcut schimb de locuri cu Nistor și rezultatul a fost fix zero. Doar intrarea lui Nicoară a schimbat câte ceva, extrema scoțând un penalti tranformat de Mihai Roman.

Per ansamblu, Pandurii ar fi meritat să piardă, dar fotbalul nu e întotdeauna drept. Iordănescu a tunat și fulgerat la finalul jocului, amenințând cu reformarea echipei. Să sperăm că vedem și fotbal etapele viitoare.

Pandurii, om cu om:

Mingote: Vinovat la gol. A rămas pe linia porții la o centrare lungă și înaltă, reluată de Moussa în poartă din patru metri. Dar când optezi pentru Mingote știi deja că e portar de linia porții ! A avut și vreo 2 intrevenții bune, la Moussa în debutul jocului și Nepomuceno.

Ungurușan: Depășit de o centrare, noroc că Varga a preluat larg și Vasco a acoperit. Face multe faulturi în preajma careului. Nu poate purta un contraatac, nu centrează, dar la o așa echipă ce-i trebuie un fundaș ofensiv ?

Vasco: Intuiește jocul, a acoperit de multe ori colegii. Mobil, compensează lipsa gabaritului. Un joc destul de curat

Șandru: Un jalon numai bun de driblat. Să respingă o minge din fața porții e în fișa postului său așa că nu mai nominalizăm vreo 2 bubuieli. L-a pierdut din marcaj pe Moussa la golul Petrolului. Driblat de cine a vrut și cine nu a vrut. Mare noroc că Pandurii nu primește mai multe goluri cu un astfel de fundaș !

Momcilovic: Va fi suspendat etapa viitoare. A încasat al patrulea galben în 5 etape. E momentul să-l vedem și pe Grecu pentru că sârbul nu convinge. Prea multe erori în jocul său !

Anton: A găsit câteva verticalizări interesante, dar s-a și complicat inutil în multe faze. A fost schimbat în minutul 75 având și un cartonaș galben.

Mrzljak: Croatul ară terenul, acoperă o arie foarte mare, coboar foarte jos, la nivelul fundașilor pentru a suplini incapacitatea lui Șandru de a pasa. E inepuizabil fizic. Fotbalistic mai poate crește.

Răduț: E în minus pe teren. Fie că joacă extremă sau mijlocaș central. Pare că nu joacă în slujba echipe, ba își bate joc de munca echipei. Driblează și dă la adversar și totuși Iordănescu îl ține în teren 90 de minute. Măi să fie !

Nistor: A avut șansa unei finalizări dar a preferat un dribling în plus. Nu a fost în apele lui. E de așteptat mai mult de la el. S-a băgat și la o lovitură liberă de la 20 de metri dar a executat slab, peste poartă.

Hora: Se implică în faza defensivă, dar pe faza ofensivă a fost invizibil. De reținut un singur șut pe scurt, reținut fără probleme de Pecanha.

Roman: A marcat al treilea său gol stagional din penalti. Execuție destul de sigură, la colț. A avut și șansa dublei dar a reluat greșit din semifoarfecă, din poziție excelentă. Își irosește forțele în luptele cun fundașii, cu spatele la poartă iar echipa îi furnizează foarte puține mingi utile în fața porții.

Nicoară: La prima atingere a scor penaltiul din care Pandurii a egalat. A mai centrat încă odată perfect pentru Roman și apoi s-a stins complet. A „ars” vreo 10 minute. A încasat și un galben ușor, pentru proteste.

Droppa: A avut 15 minute la dispoziție dar nu s-a evidențiat cu nimic. Sacrificat în slujba rezultatului.

Ciucur: 10 minute de alergătură. Nimic notabil fotbalistic.

Foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro

 

 

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • dan spune:

    o echipa fara viziune,fara idei de joc ,fara joc colectiv unde fiecare joaca dupa ureche,Sunt bani multi care se duc pe acesti fotbalisti modesti care joaca doar cu numele,cat despre iordanescu nu are nici o treaba cu fotbalul,poate doar cu conditia fizica.Cata libertate pt fiecare ,joaca doar pt ei iar acest modest antrenor tolereaza orice ….Nu am dominat nici un meci din cele 5 jucate,am castigat mult pe noroc si faze norocoase.Cand vezi jucatori ca sandru speriat de bombe,mingote de linia porti,super vedete ca radut nistor sau anton cum joaca la misto pt ei iti vine mai bine sa bagi tinerii de la echipa a doua….jenant pt cat castiga la echipa.Bine macar ca ii vitaminizeaza iordanescu de a inceput sa sara mingea din ei ca din gard :))

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.