RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Anthony Miles: „Am găsit o mentalitate de învingători la Energia”

/ 26 iulie 2015
Americanul a vorbit pentru prima dată de la semnarea contractului cu Energia, autocaracterizându-se, într-un scurt interviu acordat site-ului nostru. Și Miles, asemenea sârbului Radosovljevic, a recunoscut că prezența lui Antonis Constantinides pe banca grupării gorjene a contat în alegerea făcută și așteaptă cu nerăbdare sî își înceapă munca la Târgu Jiu.

54dfbd939f3594_75076325

Reporter: Ce te-a făcut să alegi România?

Anthony Miles: Am ales această țară datorită antrenorului și mentalității de învingători pe care am găsit-o la Energia. Echipa a încheiat EuroChallange-ul în Final-Four anul trecut, iar în campionat a avut, de asemenea, o apariție solidă.

Rep.: Cum te simți după acest transfer?

A.M.: Simt că pot aduce o mulțime de lucruri bune la Energia și, într-adevăr, aștept cu nerăbdare să îmi încep munca alături de antrenor, noii mei colegi și fani. Sper să avem un an bun.

Rep.: Cum te-ai caracteriza?

A.M.: Sunt un tip care muncește din greu, care încearcă să găsească soluții în loc de scuze. Sunt liniștit la exterior, dar în interior este o grămadă de foc în mine!

foto: SportoweFakty.pl
www.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.