RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Târgu Jiu – BC Timișoara, în Cupa României

/ 24 iulie 2015

Cupa-Romaniei-2013-2014

În aceste momente, la sediul Federației Române de Baschet se stabilește programul Ligii Naționale – sezonul 2015/2016, dar și configurația Cupei României, competiție în care Energia Târgu Jiu și-a aflat deja adversara din primul tur. Gorjenii vor da peste deținătoarea trofeului, BC Timișoara.

Bănățenii au fost, de asemenea, foarte activi pe piața transferurilor în această pauză competițională și, alături de trupa cipriotului Antonis Constantinides, vor reprezenta România în noua întrecere continentală, FIBA Europe.

Hristo Nikolov sau Derrick Law sunt două nume aduse în această vară pe Bega, dar șansele de a avansa mai departe sunt egale între BCT și Energia Târgu Jiu punând în balanță mutările efectuate de cele două formații. Gorjenii și-au definitivat deja lotul, în timp ce timișorenii mai au nevoie de un jucător pentru a ști exact nucleul pe care se va baza Dragan Petricevic în ediția următoare.

Prima manșă se va disputa la Târgu Jiu, pe 22 septembrie, iar returul la Timișoara, pe 26 septembrie.

Vom reveni cu programul Energiei în campionat!

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.