RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Târgu Jiu se va reuni sâmbătă, 8 august

/ 21 iulie 2015
Echipa de baschet s-a mișcat mai bine ca niciodată. Dacă, în alte veri, până la această dată nu știam cum va arată lotul Energiei, în această pauză competițională, gorjenii au fost printre cei mai activi pe piața transferurilor, iar, ca noutate, și programul din presezon a fost creionat în totalitate.

img_3238-qpr-608x280

Vacanța baschetbaliștilor se apropie de final, asta pentru că tehnicianul Antonis Constantinides a transmis un mesaj foarte clar, „Nu e timp de pierdut”. Astfel că, pe 27 iulie, Energia Târgu Jiu își va afla adversarii din Cupa României și campionat, iar pe data de 4 august pe cei din cupele europene, într-o tragere la sorți ce va avea loc la Munchen și la care vor participa oficialii grupării oltene.

Mergând mai departe, pe 8 august, Antonis Constantindes se va întâlni cu noii săi elevi, iar în aceeași zi este programată prima ședință de antrenament. Până pe 22 august, când se va disputa primul amical la Târgu Jiu, baschetbalișii se vor pregăti doar pe plan local. Programul meciurilor amicale ale echipei de baschet îl puteți consulta AICI.

Anul trecut, pe 15 august, Energia a plecat la drum cu o masă organizată la un restaurant din Târgu Jiu.

În aceste zile se va anunța și ultima achiziție a verii pentru Energia Târgu Jiu, un conducător de joc american.

www.sportingorj.ro
Comentează!

3 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.