RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Luni începe demolarea „Municipal”-ului! Vezi aici planurile constructorului noii arene

/ 16 iulie 2015
Noul stadion de patru stele de care se vor bucura gorjenii capătă un contur din ce în ce mai clar. După ce noul „Municipal” a fost prezentat într-o variantă de proiect ce a făcut parte din studiul de fezabilitate, acum, după atribuirea lucrărilor de proiectare și execuție, noua arenă are un nou proiect.

20150716_151947 Noul proiect se diferențiază de primul în special în ceea ce privește amplasarea celor două spații alocate hotelului și sediului administrativ al clubului. Cele două, amplasate inițial în zona peluzelor, vor încadra Hotelul Sport, în prelungirea actualei Tribune I, către peluze. Prin această modificare, noua arenă va beneficia și de cele două peluze, în proiectul inițial ele fiind reduse la câteva randuri de scaune în colțurile stadionului.

Confirmarea începerii lucrărilor a venit chiar de la primarul Municipiului Târgu Jiu, care speră ca într-un an și jumătate echipa să fie din nou la Târgu Jiu, în noua și moderna arenă: „De luni pot să înceapă lucrările de demolare la Stadionul Municipal. E totul clar, bătut în cuie, proiectul este finalizat , așa că se va trece la treabă. Nu pot estima când se vor termina exact lucrările, termenul de execuție este de 18 luni. Vedem cum vor evolua lucrările”, a declarat Florin Cârciumaru.

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.