RSS post comments feeds rss email feeds twitter

ACTUALIZARE. Roman va rata meciul cu Steaua

/ 14 iulie 2015
În minutul 52 al meciului de la Timișoara, Gabi Cînu a fost eliminat după un fault extrem de dur la atacantul pandur, Mihai Roman. Edi Iordănescu l-a înlocuit imediat pe Roman, care a parăsit terenul pe targă, fiind transportat de urgență la spital.

acs-poli-pandurii-12

ACTUALIZARE

Accidentarea suferită de Roman nu pare să fie atât de gravă pe cât s-a anticipat, dar suficientă pentru a-l scoate pe acesta din calculele jocului din următoarea etapă, contra Stelei: „Are șanse mari să fie OK. I-au pus două copci. Din fericire doar doupă copci și, tot din fericire, s-a întâmplat să fie pe o parte a mușchiului unde e mai puțin muchi și mai multă grăsime, e pe pulpă, în zona de interior și e mai puțin forțată. Important e că reușise să pună piciorul în pământ. Putea să fie mult mai rău. S-a și speriat foarte tare. Acum să vedem cum va răspunde în aceste zile, e greu să mă pronunț acum, să vedem ce zice și medicul. E clar însă că nu e ușor și 2-3 zile sigur nu va fi la antrenamente. Nu pot să spun acum dacă e vreo șansă ca el să joace cu Steaua. Să vedem cum se prezintă piciorul, dacă mai are dureri. Imediat după meci nu era foarte bine, dar nici foarte rău. Adică ne așteptam să fie mult mai grav”, a declarat antrenorul Pandurilor despre situația lui Mihai Roman.

                                                                                                                

„Pe Wellington îl așteptăm să vină duminică. Sper să nu mai fie complicații și acolo, că am mai avut bilete și a fost nevoie să fie reprogramat. Tot improvizăm… La cât am improvizat, mai contează una?… Dar altceva e când îl ai și pe Hora apt 100%, când îl ai pe Anton înapoi, când îl ai pe Nistor, arăți altfel. Ai altă consistență în joc, ții mai mult de minge”, a declarat destul de optimist antrenorul Pandurilor.

La conferința de la finalul jocului cu ACS Poli Timișoara, Edi Iordănescu s-a declarat bucuros de succesul reușit pe Bega, dar îl îngrijorează starea lui Mihai Roman, cel despre care a spus că „are o gaură în muşchi”. „Nu prea simţea piciorul şi asta ne-a speriat un pic”.

„Contează foarte mult eficienţa, că am reuşit să câştigăm cele trei puncte. Nu a fost cel mai spectaculos, cel mai estetic joc, ne-a lipsit şi nouă consistenţa, însă defensiv am făcut un joc bun, exact. Pauza competiţională a fost foarte scurtă. În momentul de faţă nu suntem bine. Sunt 4-5 jucători pe care nu am putut să îi folosim. (…) Ne bucură foarte mult rezultatul în ciuda jocului mai puţin spectaculos”, a spus Iordănescu Jr despre prima victorie a echipei sale în noul sezon.

Vom reveni cu verdictul pus de medici și cu perioada în care va absenta Roman!

foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.