RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bogdan Șoldănescu este sigur de reușita „armatei moldovene” în inima Olteniei

/ 12 iulie 2015
Bogdan Șoldănescu este unul dintre jucătorii moldoveni ce au venit în această vară la Energia pentru a revitaliza clubul gorjean după un sezon slab făcut de trupa lui Andrieș. Alături de mai mulți jucători cu care a fost coleg la Bucovina Suceava, Șoldănescu vrea să aibă parte de doi ani frumoși la Energia.

11733965_10204914194878147_1700408106_o

Cu mai multe sezoane bifate la echipe care au fost în prima parte a clasamentului Ligii Naționale, venit de la Dunărea Călărași și trecut pe la HCM Constanța și CSU Bucovina Suceava, Bogdan Șoldănescu a acceptat în această vară propunerea Energiei. Chiar dacă sezonul precedent a fost unul foarte slab pentru echipa gorjeană, Șoldănescu nu crede că a făcut un pas înapoi alegând Energia: „Nu cred că vreun handbalist din Liga Națională ar ajunge la Târgu Jiu ar putea spune că este un pas înapoi în cariera sa. Nu pot eu comenta rezultatele echipei de anul trecut. Suntem aici să ne facem treaba, să ne îndeplinim obiectivele, să aducem la sală suporterii noștri și sperăm să reușim acest lucru”, a declarat noul pivot al Energiei.

Șoldănescu mai spune că în ciuda greutăților ce au împiedicat Energia sezonul trecut să fie acolo unde i-ar fi fost locul, în prima jumătate a clasamentului, echipa la care a ajuns l-a impresionat plăcut de fiecare dată când a jucat împotriva ei: „Energia mi-a lăsat de-a lungul timpului o impresie bună și foarte bună. A fost un an greu pentru echipa de anul trecut, dar în general mi-a lăsat o impresie bună. La toate echipele la care am jucat, la Târgu Jiu aveam meciuri destul de grele”, a mai spus jucătorul adus de la Dunărea Călărași.

Acomodare mai ușoară

Nu doar printre nou veniți se află mulți moldoveni și foști jucători ai Bucovinei Suceava, ci și printre cei pe care Șoldănescu i-a găsit aici, exemple fiind Șelaru și Acatrinei. În ceea ce-l privește pe Șelaru, portarul Energiei apreciază că aducerea lui Șoldănescu va fi un mare plus pentru echipă și subliniază aportul defensiv al noului jucător al gorjenilor: „Eu nu-l privesc pe Șoldănescu drept un pivot, ci un apărător foarte, foarte bun. Cel puțin în ceea ce mă privește, știu că Șoldănescu îmi va fi de mare ajutor, acolo, în față, ca apărător”, a declarat George Șelaru.

Șoldănescu spune că-i cunoaște foarte bine pe mulți dintre cei care i-au devenit acum colegi și că vor face performanță la Energia, un atu fiind și faptul că perioada de acomodare va fi una mai scurtă: „Mă bucură foarte mult că-mi revăd foarte mulți dintre foștii colegi. Sperăm să facem împreună o treabă extraordinară. Trebuie să ne obișnuim aici, în Oltenia. Suntem profesioniști și vă asigurăm că vom face totul pentru echipa la care activăm în momentul de față. Faptul că ne cunoaștem poate fi un atu, trecem mai ușor peste perioada de acomodare, peste anumite lucruri. Ne cunoaștem tabieturile, e un plus pentru noi faptul că ne cunoaștem mai de mult și am mai jucat împreună”, a completat Bogdan Șoldănescu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.