RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Troupe, pentru nucleul de start

/ 30 iunie 2015
Astăzi expiră termenul limită în care americanii Energiei pot da răspuns la oferta venită din partea conducerii gorjene, iar, dacă soarta lui Watson se știe în mare măsură, Troupe este dorit pentru un nou sezon în echipamentul care l-a consacrat, la Târgu Jiu.

26

Încercările conducerii de a continua cu jucătorii care au dus Energia Târgu Jiu pe cele mai înalte culmi în EuroChallange par să nu fi avut sorți de izbândă. Dintre aceștia, Milosevic a luat drumul Italiei, Darby s-a retras, Watson este ca și transferat în una din ligile puternice ale Europei, doar Porter Troupe fiind cu șanse bune pentru a-l ajuta pe tehnicianul Constantinides și în ediția 2015/2016. În plus, Kremen și Aktas au fost conviși din timp, iar, în rest, cipriotul de pe banca gorjenilor trebuie să construiască o altă formație. „Cu Troupe am vorbit chiar și în această săptămână. Se gândește serios la varianta propusă de noi. Ne-a cerut un timp de răgaz săptămâna aceasta, dar sperăm ca măcar Troupe să rămână alături de noi în viitorul sezon. Este foarte important pentru că se poate păstra un nucleu, iar pe nucleu se poate clădi, așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut. Însă și dacă nu se va întâmpla acest lucru, trebuie să o luăm de la capăt, să muncim mai mult decât sezonul trecut, să avem răbdare pentru că vor veni jucători pentru prima dată în campionatul românesc și va trebui să se adapteze și ei la baschetul de la noi. Sunt sigur că domnul Constantinides va face alegerile bune și rezultatele vor fi cele scontate, a spus Claudiu Alionescu, secundul Energiei, proaspăt întors de la clinicul antrenorilor din Serbia.

Totuși, astăzi expiră termenul limită în care americanii Energiei pot da răspuns la oferta venită din partea conducerii gorjene, iar, cum speranța moare ultima, oficialii speră să mai parafeze cel puțin o prelungire de contract.

Josh Jackson este în pole-position pentru postul de combo-guard la Energia în vederea următoarei stagiuni, în timp ce Marvin Jefferson se află din nou pe lista întocmită de Constantinides, ca variantă la poziția 5.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.