RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasco Fernandes, al doilea sosit la Pandurii

/ 26 iunie 2015
Portughezul a semnat contractul în cantonamentul din Olanda, având o bogată experiență, cu evoluții în campionate din Vestul Europei.

TRANSFER-2

După Wellington, care a devenit, oficial, jucătorul lui Pandurii Târgu Jiu zilele trecute, astăzi Vasco Fernandes a fost anunțat ca fiind a doua achiziție a verii. Președintele Narcis Răducan a parafat, în cantomentul din Olanda, un acord cu portughezul, ce se întinde pe următoarele două sezoane.

La 29 de ani și 1.80 metri, acesta evoluează fundaș central, trecându-și cluburi importante în CV. În Spania, Fernandes a jucat la echipe precum Salamanca, Elche şi Celta Vigo, iar în țara natală a trecut pe la formațiile  Beira Mar, Leixoes şi Olhanense. Portughezul s-a aflat sub contract cu elenii de la Aris Salonic, echipa la care a ajuns în septembrie 2014, de la Platanias. Trecutul lui Vasco Fernandes se leagă și de francezii de la Bordeaux, la care acesta a fost împrumutat.

Prin ochii lui Narcis Răducan, Pandurii au reușit un transfer important odată cu aducerea portughezului: „Vasco Fernandes a semnat un contract pentru doi ani cu echipa noastră. Este un jucător cu experienţă, acest lucru fiind foarte important, pentru că a jucat în prima ligă în campionate puternice precum cele din Spania şi Portugalia. Îi urăm pe această cale bun venit la echipa noastră şi sperăm să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele propuse pentru acest sezon”, a spus președintele celor de la Pandurii Târgu Jiu pentru site-ul clubului.

De asemenea, Fernandes a cochetat cu selecționatele de tineret ale Portugaliei.

foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.