RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Băloi, mazilit și el de la Pandurii?

/ 24 iunie 2015
Noua conducere a Pandurilor caută să lase cât mai puține urme din ceea ce a însemnat echipa gorjeană la nivel de conducere în perioada în care președinte era Marin Condescu.

baloi        Deși vechea conducere avea, cel puțin pentru ultimii ani, un bagaj important de reușite, titlul de vicecampioană și parcursul impresionant din Europa League, după îndepărtarea lui Marin Condescu s-a trecut, uneori chiar brutal, la îndepărtarea celor care erau considerați „oameni ai fostei conduceri”. După primul val, în care au dispărut cei foarte apropiați, chiar prieteni ai fostului președinte, au urmat și alte despărțiri, mai puțin sau chiar deloc elegante, de oameni care au făcut istorie la acest club. Pîrvulescu a fost trecut pe linie moartă și acum se încearcă scoaterea sa pe ușa din dos. Bălăeț a primit preavizul, iar David Constantinescu a fost îndepărtat și el fiind considerat inutil, deși acum site-ul oficial al clubului are un conținut bazat doar pe galerii foto, e drept, de bună calitate, și comunicate seci, ajungându-se ca și scorul unui meci amical să ia forma unui comunicat de presă. Pe lângă aceștia, marginalizat la maxim în ultima vreme, Daniel Băloi se pare că are aceeași soartă, fiind ca și scos din schemă. De altfel, un obișnuit al prezențelor la Liga Profesionistă de Fotbal pentru tragerea la sorți a programului Ligii 1, Daniel Băloi a absentat de această dată, în locul său fiind prezent Mihai Stelescu, cel care, după toate probabilitățile, va fi noul secretar general al clubului.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.