RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lazar Radosavljevic: „Îmi place modul în care lucrează Antonis”

/ 23 iunie 2015
Sârbul va avea o misiune extrem de dificilă la Târgu Jiu, aceea de-al face uitat pe fostul număr 10 al Energiei, Nemanja Milosevic.

sp-milosavljevic

Fiind al 7-lea jucător ce și-a dat acordul pentru a evolua la Energia Târgu Jiu în stagiunea 2015/2016 și înlocuitorul lui Nemanja Milosevic, sârbul Lazar Radosavljevic (foto no.11) a vorbit pentru prima dată în calitate de jucător al medaliatei cu bronz EuroChallange, explicând cum a intrat în contact cu șefii clubului gorjean: „Am fost contactat de club prin manager-ul sportiv Adrian (n.r. Adrian Eremia), iar toată conversația am purtat-o prin acesta și prin agentul meu. Cred că Energia este alegerea corectă și consider că-mi va fi bine atât mie, cât și echipei. Știu că este o formație bună, care a jucat remarcabil în campionat și în EuroChallange”, a dezvăluit Radosavljevic pentru sportingorj.

Legat de relația pe care o are cu Antonis Constantinides, tehncian ce l-a condus și în Cipru, la Apoel Nicosia, Lazar a recunoscut că a fost un aspect ce a contat în alegerea făcută: „Am avut o colaborare bună cu Antonis în sezonul 2013/2014, când am lucrat împreună la Apoel. A fost o chestiune de care am ținut cont în alegerea de a veni să joc la Târgu Jiu, știindu-l ca fiind un antrenor bun. Îmi place modul în care lucrează Antonis”, a conchis jucătorul în vârstă de 24 ani.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.