RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pista Neagu, din nou în actualitate

/ 19 iunie 2015
Pandurii are nevoie de mulți jucători pentru axul central, iar căutările se îndreaptă în special spre această zonă.

neagu„Sunt discuții în continuare pentru fundaș central și mijlocaș central. Au fost discuții și cu jucători din competiția internă, s-a discutat și pentru Tahar, dar s-au purtat între conducători. Este și o sumă de transfer la mijloc și nu știu dacă Pandurii poate să suporte acum. Se mai discută. Din punctul meu de vedere ar fi un jucător util”, a mărturisit Edi Iordănescu.

În același timp, tehnicianul echipei gorjene spune că stelistul Neagu se află printre jucătorii pe care-i dorește cu insistență, iar înregimentarea acestuia poate deveni realitate chiar și dacă Paul Anton va continua să fie pandur și în acest sezon: „Se discută și pentru aducerea lui Neagu, chiar dacă nu se va materializa sau sunt șanse mici de materializare a trecerii lui Anton la Steaua. În urma unor discuții cu patronul Stelei, mi s-a promis că se ia în calcul și varianta ca Neagu să fie lăsat la noi sub formă de împrumut. Sigur, mi-aș dori ca cine vine să fie jucător al Pandurilor, dar având în vedere de un jucător cu un anumit nivel și de situația în care suntem noi, am accepta să avem și 1-2 jucători împrumutați, eventual cu opțiune de cumpărare”, a mai declarat Edi Iordănescu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.