RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Wellington, la o semnătură de Pandurii

/ 18 iunie 2015
Prima achiziție a Pandurilor pare a fi atacantul brazilian Carlos Wellington, care a jucat în România din 2012 pentru Concordia Chiajna.

wellington chiajnaJucătorul care a înscris chiar și în poarta Pandurilor, în primăvara anului trecut, când Concordia a învins la Târgu Jiu cu 1-0, a mai fost curtat de gorjeni, fostul antrenor, Petre Grigoraș, insistând la un moment dat pentru aducerea sa. Wellington, care va împlini în această toamnă 28 de ani, a încheiat înțelegerea cu Concordia mai devreme decât prevedea contractul, brazilianul solicitând la sfârșitul lunii aprilie rezilierea contractului după ce a suferit o ruptură musculară ce avea să-l țină departe de gazon pentru ce rămăsese din sezonul recent încheiat. Astfel, Wellington a mers acasă, în Brazilia, acolo unde a făcut recuperarea după accidentarea suferită pe când juca la Concordia, iar acum e dispus să continue aventura în România, alături de Pandurii, echipă cu care spune că-și dorește să joace în cupele europene. Până la cupele europene și chiar și până la a juca pentru echipa gorjeană, atacantul carioca trebuie să demonstreze că a trecut cu bine peste accidentare și nu are nici alte probleme ce l-ar putea împiedica să evolueze pentru Pandurii: „Wellington a venit, trebuie să facă vizita medicală și apoi semnăm”, a declarat președintele executiv al Pandurilor, Narcis Răducan.

Pentru Concordia Chiajna, în cele trei sezoane în care s-a aflat sub contract, Wellington a evoluat în 75 de partide marcând de 19 ori.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.