RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Milosevic a plecat. Urmează Watson?

/ 18 iunie 2015
7 jucători și-au pus semnătura pe contractele oferite de Energia Târgu Jiu, dar formația olteană pierde, pe rând, piesele de rezistență ale sezonului 2014/2015.

83

Numărul de jucători care nu vor mai continua alături de Energia crește pe zi ce trece. Dacă în cazul lui Mack și Glyniadakis decizia de a nu se prelungi colaborarea a venit din partea conducerii gorjene, iar Louis Darby a ales să pună punct carierei de jucător profesionist, Tal Karpelesz și Nemanja Milosevic au fost primii doi care au declinat propunerile oltenilor.

Israeliano-românul își dorește să se întoarcă în Țara Sfântă, în timp ce sârbul dispune de mai multe oferte, peste cea oferită de Energia din punct de vedere financiar. Michal Kremen și Baris Aktas sunt singurele certitudini din vechea gardă, iar Porter Troupe și Giordan Watson nu au dat încă un răspuns, perioada limită impusă fiind între 20-30 iunie. În ceea ce îl privește pe ultimul, șansele sunt minime pentru al treilea sezon consecutiv în maioul medaliatei cu bronz la prima participare continentală. Giordan a încheiat o ediție senzațională, fiind curtat în acest moment de numeroase cluburi puternice din Europa. Campionatele vehiculate pentru următoarea destinație a americanului sunt din Polonia, respectiv Belgia.

De asemenea, lui Tal Omer nu i s-a mai prelungit contractul, iar în momentul de față Energia pare nevoită să construiască aproape de la 0 lotul pentru viitoarea stagiune. Jucătorii aflați deja sub contract cu ocupanta locului 3 și în campionat sunt: Adrian Guțoaia, Alexandru Mihuți, Dragoș Andrei, Szabolcs Santa, Baris Aktas, Michal Kremen și ultimul sosit, sârbul Lazar Radosavljevic, înlocuitorul lui Milosevic la Târgu Jiu.

Citiți și – Lazar Radosavljevic, ultima achiziție a Energiei Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.