RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Edi Iordănescu, aniversare în cantonament

/ 17 iunie 2015
Unul dintre cei mai tineri antrenori din Liga 1, alături de Mihai Teja, Edi Iordănescu a împlinit ieri 37 de ani, el fiind sărbătorit de colegii din staff-ul tehnic și de jucători în cantonamentul de la Hoenderloo.

IMG_0784    Faptul că antrenorul Pandurilor prinde un moment important din viața sa departe de familie nu reprezintă ceva nou. Recent, la ultimul meci disputat la Târgu Jiu, în ediția trecută de campionat, Edi Iordănescu i-a dedicat victoria fiului său, Luca, la aniversarea căruia nu a putut să ajungă, rememorând în același timp și faptul că nici la botezul acestuia nu a participat: „Paradoxul face că nu am putut să fiu nici la botezul lui. Eram la Steaua și am avut o deplasare de Europa League, botezul a fost programat și nu am putut să ajung. Asta înseamnă compromisul, asta înseamnă o meserie frumoasă, dar cu foarte multe momente grele”, declara în urmă cu nici o lună sărbătoritul zilei de ieri.

foto:www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.