RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Christoforos Livadiotes: „Sper ca într-o zi să mă întorc la Târgu Jiu“

/ 17 iunie 2015
Cipriotul l-a ajutat pe compatriotul său, Antonis Constatantinides, pe banca Energiei, fiind părtaș la play-off-ul Ligii Naționale, în care gorjenii au ocupat ultima poziție pe podium, dar și al Final-Four-ului EuroChallange, încheindu-se cu același rezultat, medaliile de bronz după o ediție europeană de excepție.

img_1545-qpr

Christoforos Livadiotes a lucrat două luni la Târgu Jiu, dar și-a trecut în CV performanțe de răsunet alături de Antonis Constantinides și Energia: locul 3 în campionat și EuroChallange. Înainte de a sosi în România, cipriotul a pus mâna, din postura de antrenor prinicipal al formației Etha Engomis, pe Cupa Ciprului, iar în această vară a fost curtat de Keravnos Strovolou, la care a și ajuns, semnând un contract pe următoarele două sezoane. Într-o declarație acordată site-ului nostru, Livadiotes a a afirmat că și-ar dori să revină într-o bună zi la Energia, pentru a pune umărul la noi performanțe ale secției de baschet: „Mulțumesc tuturor care mi-au dat șansa să lucrez la Energia în ultimele două luni. A fost un sezon extraordinar pentru echipă și sper ca într-o zi să revin acolo pentru a ajuta-o să obțină noi performanțe. Energia este foarte norocoasă că are un antrenor excelent ca Antonis Constantinides și, sunt convins, că, ajutat și de suporteri, va avea un nou sezon de excepție“, a spus Christoforos Livadiotes.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.