RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Michal Kremen a semnat un nou contract cu Energia

/ 12 iunie 2015
Cehul a stat mai bine de trei luni accidentat, dar a revenit în ultimele două jocuri ale ediției precedente, contra Stelei.

IMG_5380

Prezentat ca unul dintre jucătorii doriți în continuare la Târgu Jiu, dintre cei care au pus umărul la performanțele sezonului 2014/2015, Michal Kremen și-a dat acordul pentru o nouă colaboare cu Energia. Cehul a semnat astăzi contractul oferit de gorjeni, devenind al doilea jucător oprit în Gorj după Baris Aktas.

Cehul a avut parte de accidentări succesive care l-au ținut departe de parchet mai bine de trei luni, dar s-a întors în ultimele două partide, contra Stelei CSM București. Acesta va împlini în curând 34 de ani, mediile statistice personale fiind următoarele în Liga Națională: 7.4 puncte, 3.3 recuperări, 2.4 pase decisive.

Ceilalți jucători aflați sub contract cu Energia Târgu Jiu sunt: Adrian Guțoaia, Alexandru Mihuți, Dragoș Andrei, Szabolcs Santa, Baris Aktas. Tal Karpelesz a părăsit deja echipa olteană.

www.sportingorj.ro
Comentează!

5 Comentarii până acum

  • bubu spune:

    a fost vazut stefan nikolic in oras…asta inseamna ca watson nu va mai continua cu energia?

    • fan1 spune:

      Watson in nici un caz nu se mai intoarce la noi,a semnat cu alta echipa,iar nikolic e in oras pt.ca se insoara cu o fata de pe aici dar nici gand sa joace la noi..

      • nicusor spune:

        @fan1, nu stiu de unde ai tu informatia ca Watson a semnat cu alta echipa, dar e total eronata. A primit o oferta de la Energia, are timp sa dea un raspuns pana la sfarsitul acestei luni. Mai are oferte si din Europa(cea mai buna din Belgia am inteles)

    • nicusor spune:

      Nu, Stefan Nikolic este casatorit cu o fata din Tg.Jiu , sau cel puțin urmează să fie.

    • ionel spune:

      stefan nikolic este in tg-jiu de un an, este casatorit cu o fata de aici.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.