RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Politețuri sau înțepături?…

/ 4 iunie 2015
Eugen Pîrvulescu și Narcis Răducan au vorbit unul despre celălalt în ziua în care ultimul a pășit în biroul pe care primul l-a părăsit acum aproximativ o lună și jumătate. Declarațiile făcute de cei doi sunt pline de politețuri, însă în spate lucrurile, cu siguranță, stau cu totul altfel.

pirvulescu 2         „Îl felicit pe Eugen Pîrvulescu pentru ce a făcut aici şi sunt convins că prin tinereţea şi experienţa pe care o am vom updata performanţele şi poate facem ceva şi în privinţa trofeelor în următoarea perioadă”, a declarat Narcis Răducan la prima sa „descindere” în birourile clubului din Târgu Jiu, fără a preciza însă dacă își dorește sau nu ca trofeele despre care vorbea să le obțină împreună cu Eugen Pîrvulescu, cel puțin teroretic, după 29 iulie acesta putând reveni în club. Și fostul președite a fost darnic în ceea ce privește cuvintele laudative: „Cu Narcis am avut o relație foarte bună, mă bucur și îi doresc bun venit la Târgu Jiu, o să-i placă colectivul și cu siguranță, de acum, Pandurii nu va mai fi echipa nimănui! Narcis are experiență în spate, are experiență, a devenit vicecampion, e un om de fotbal și eu îi urez succes la Târgu Jiu, se va adapta foarte repede și va lucra cu un antrenor de perspectivă”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

În ceea ce-l privește pe fostul președinte, acesta spune că anchetele anunțate de clubul gorjean bat pasul pe loc: „Au spus că va fi o comisie care în 30 de zile va cerceta cazul, dar nu a mai fost… Nu m-a contactat nimeni de la club pentru acest caz. Doar Poliția, în urma plângerii mele, a fost singura care, în afară de declarațiile mele, am înțeles că ar mai fi audiat și alte persoane din club. Atât, în rest nimeni… La Comisia de Integritate am avut o discuție la București, mi-au spus că o să mai discutăm, dar mi s-a părut că par cam neinteresant… Mi-au spus că într-o săptămână vor veni să mai discutăm, dar au trecut două săptămâni și nu am mai fost contactat de nimeni”, a dezvăluit fostul președinte. Acesta spune că, la finalul suspendării sale, are de gând să se întoarcă la Pandurii: „Aștept ca în cât mai scurt timp să se facă lumină, dacă nu, pe 29 iulie am să merg la Târgu Jiu. Nu știu dacă o să îmi mai găsesc biroul, dar pe 29 iulie vin 100% la Târgu Jiu! Îmi doresc să muncesc la Pandurii Târgu Jiu”, a încheiat Eugen Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

  • s.o.s spune:

    Cu putin noroc,intr-un an sau doi reuseste sa bifeze toate echipele (ce sa faci cu atatia „admiratori” ai echipei gorjene;doar „dragostea”fata de aceasta echipa conteaza,banii nu conteaza nu-i asa!!!!)

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.