RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dragoș Andrei a semnat cu Energia Târgu Jiu

/ 3 iunie 2015
23_50_16_282

În vara lui 2014, Andrei s-a mai aflat în negocieri cu Energia, dar a mers la SCM U Craiova, în urma despărțirii de BC Timișoara. De această dată, jucătorul în vârstă de 27 ani a fost convins de oferta venită din partea conducerii gorjene.

Originar din Râmnicu Vâlcea, acesta măsoară 1.86 metri și evoluează pe pozițiile 1-2. El a încheiat sezonul 2014/2015 în Bănie, având 4.3 puncte, 1.7 recuperări și 1.7 pase decisive la nivelul Ligii Naționale și 6.3 puncte, 1.8 recuperări și 1.1 assisturi în Liga Balcanică.

De-a lungul carierei de jucător profesionist, Andrei a mai trecut pe la CS Râmnicu Vâlcea, Steaua București, CS Otopeni și BC Timișoara. În maioul lui SCM U Craiova, acesta a marcat 10 puncte în victoria echipei sale pe terenul Energiei, scor 73-72, din prima etapă a sezonului recent încheiat.

Dragoș Andrei devine, astfel, a treia certitudine pentru stagiunea viitoare, una cu o nouă participare în EuroChallange. Adrian Guțoaia și Alexandru Mihuți sunt ceilalți doi români semnați până acum de Energia Târgu Jiu.

foto: SCM U Craiova
www.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.