RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, campion la ONSȘ

/ 24 mai 2015
Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” a cucerit medaliile de aur la Olimpiada Națională a Sportului Școlar. Este pentru a doua oară când județul Gorj pune mâna pe locul 1 al acestei competiții, faza gimnazială, la baschet masculin.

10978503_869509663105821_9086919905536662210_n

În urmă cu 2 ani, Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” a câștigat, în premieră pentru județul nostru, ediția 2012/2013, iar acum, echipa pregătită de fostul președinte al CS Energia, Laurențiu Răuț, și-a adjudecat toate partidele la o diferență formată din două cifre. Chiar în finala turneului, desfășurat în acest sfârșit de săptămână la Râmnicu Vâlcea, CNTV a învins Sighetu Marmației cu 15 puncte avans pe tabelă, fiind printre cele mai grele jocuri pentru tinerii baschetbaliști gorjeni.

Componența lotului, care s-a întors astăzi cu primul loc de la Vâlcea, este următoarea: Martin Ionuț, Bălășoiu Alexandru, Neguleasa Radu, Câdu Albert, Răceanu Remus, Florea Andrei, Lilă Iulian, Mihăescu Dan, Achim Alexandru și Lungescu Horia. Antrenor: Răuț Laurențiu.

La nivel juvenil, indiferent de categoria de vârstă sau de competiții, județul Gorj a avut întotdeauna reprezentanți de seamă și copii talentați. Cei mai buni dintre aceștia au cochetat cu echipa fanion a orașului, Energia Târgu Jiu, Silviu Sanda fiind singurul ce a devenit în scurt timp o certitudine în loturile formate an de an la aceasta.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.