RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Final pentru „Municipal” – FOTO DOCUMENT

/ 22 mai 2015
„Casa” Pandurilor, Stadionul „Municipal” din Târgu Jiu, va găzdui duminică pentru ultima dată un meci al echipei gorjene, înainte de a fi demolat pentru a lăsa loc unei arene moderne.

Stadion 4    Începturile acestui stadion vin din 1952, când echipele din Târgu Jiu aveau la dispoziție stadionul ”Ilie Pintilie”, stadion care avea să ajungă peste ani să primească numele de „Municipal”, acum în documentele oficiale fiind denumit ”Tudor Vladimirescu”. Început a fi construit în anii 50, stadionul a fost definitivat în anii 60, iar în anul 2005, odată cu promovarea Pandurilor în prima ligă, s-a trecut la aplicarea unuor tribune suplimentare, pe structură metalică, atât la tribuna I cât și la tribuna a II-a. Stadionul a mai primit o serie de modernizări la nivelul lojelor sau al vestiarelor, însă totul devine istorie odată cu semnarea contractului de construire a noii arene, una de patru stele, care ar trebui să devină funcțională în 18 luni.

Vezi în galeria foto o scurtă istorie în imagini a evolutiei „Municipalului” târgujian în ultimii 10 ani.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.