RSS post comments feeds rss email feeds twitter

A treia victorie consecutivă?

/ 12 mai 2015
Trupa lui Liviu Andrieș caută un nou succes în play-out după ce în ultimele două etape au reușit să adune, surprinzător pentru foarte multă lume, șase puncte din meciurile cu Steaua și HC Vaslui.

giotoiu      Depășind acum un prag de puncte ce le permite să privească mai detașat lupta pentru evitarea ultimului loc, pasată pentru moment doar Stelei și echipei din Suceava, jucătorii Energiei au șansa de a se relansa în competiția echipelor ce-și propun evitarea barajului. Partida cu Poli Timișoara ar putea însemna un pas important către acest deziderat: „Sunt şanse să se evite şi barajul, matematic sunt şanse. Noi sperăm ca acest lucru să se întâmple şi să reuşim să evităm şi barajul, deşi va fi foarte greu, nu depinde numai de noi, depinde şi de celelalte rezultate şi acest lucru e destul de important. Jocul cu Timişoara este un meci destul de greu, important, întâlnim o echipă bună şi trebuie să jucăm la fel cum am făcut în repriza a doua cu Steaua şi în jocul cu Vaslui. Dacă avem atitudinea pe care am avut-o la Vaslui, sunt convins că vom câştiga!”, a declarat antrenorul echipei de handbal a Energiei, Liviu Andrieș.

Oficialii echipei gorjene recunosc că privesc cu mare interes și lupta din play-off, acolo unde au interese nu doar la nivel de achiziții de jucători pentru viitorul sezon, ci și directe, Energia putând chiar să reprezinte România în Cupa EHF grație finalei jucate în Cupa Românei: „Ne interesează ce face Baia Mare acasă în cele două jocuri cu Dinamo, e cel mai intersant meci pentru noi, dacă Baia Mare reuşeşte să învingă Dinamo şi joacă finala, sper eu ca noi să jucăm în Cupele Europene anul viitor, dar obiectivul nostru la ora actuală este să ne uităm la ceea ce avem noi de făcut, iar acest meci cu Timişoara este destul de important”, a conchis Liviu Andrieș.

Partida dintre Energia și Poli Timișoara se dispută în această seară la Târgu Jiu, în Sala Sporturilor, cu începere de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.