RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Finala Cupei Ligii, pe Național Arena

/ 5 mai 2015
După ce conducerea LPF luase decizia de a muta finala Cupei Ligii de pe Național Arena pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, recent, liga a revenit și meciul ce va decide câștigătoarea Cupei Ligii Adeplast se va disputa tot pe cea mai mare arenă a țării.

finala-cupei-ligii          „Mai presus de toate, și LPF și Adeplast au pus și pun pe primul plan parteneriatul cu iubitorii de fotbal din țara noastră. Tocmai de aceea, venind în întâmpinarea numeroaselor semnale primite din partea fanilor, atât LPF, cât și Adeplast au decis ca finala competiției, progamată în ziua de miercuri, 20 mai, să se desfășoare pe Arena Națională, principala scenă de desfășurare a fotbalului românesc. O competiție de elită este întotdeauna receptivă la cererea spectatorilor. Suporterii, prin semnalele pe care ni le-au transmis, au înțeles că o finală pe Arena Națională este încununarea deplină a competiției, iar competiția pe care o organizăm împreună cu partenerul nostru, Adeplast, își va desfășura, pe cale de consecință, ultimul act pe cel mai mare stadion al țării”, se arată în comunicatul de presă oferit de Liga Profesionistă de Fotbal.

Decizia luată vine ca o mănușă și pentru oficialii Pandurilor, care speră într-o prezență mai mare a suporterilor gorjeni pe Național Arena decât pe stadionul din Giurgiu: „Este mult mai bine și pentru noi, care evităm astfel și o deplasare la Giurgiu, dar mai ales pentru suporterii noștri. Drumul spre București este mai accesibil, putând fi parcurs atât cu mașinile, cât și cu trenul, iar posibilitățile de cazare în București sau în apropiere, înainte sau după meci, sunt mult mai multe decât cele oferite de Giurgiu. În plus, Gorjul are mulți reprezentanți în Capitală, care poate nu ar fi făcut deplasarea la Giurgiu, dar care având un astfel de meci în București, ar putea veni să susțină Pandurii la unul dintre cele mai importante meciuri din istoria sa, primul pe care îl joacă cu un trofeu pe masă!”, a declarat Daniel Băloi, secretarul general al Pandurilor. Acesta spune că și pentru echipă un meci pe cel mai important stadion al țării poate însemna foarte mult: „Avem o echipă cu mulți jucători care se vor afla la prima finală a carierei și e foarte important și pentru ei să poată juca pe cea mai mare arenă din România, poate fi un factor motivant în plus. Va fi o emulație și pentru jucători, cu siguranță! Nu ne gândim că este stadionul de „casă” al Stelei, ci unul pe care noi am putea obține cea mai importantă victorie a sezonului”, a mai spus Daniel Băloi.
arena nationala

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.