RSS post comments feeds rss email feeds twitter

„Blat” și la Chiajna

/ 2 mai 2015
Pandurii continuă să facă „blaturi” ! După ce a învins Dinamo, 3-2, gorjenii au pierdut la Chiajna, pe terenul contracandidatei la retrogradare Concordia, 0-1. Pandurii a jucat aproape o oră în inferioritate numerică, Nistor fiind eliminat.

 

IMG_0745Pandurii nu a profitat de o echipă a Chiajnei în piuneze. Concordia a învins cu golul lui Dina iar Ion Călinoiu, mai marele fotbalului din Gorj, poate decreta un nou blat. Cum să bați Dinamo iar la trei zile să iei bătaie de la Chiajna care a jucat cu echipa a doua ? Poate ar merita întrebat și „blatistul” șef, Edi Iordănescu. Aflat în tribune, suspendat, a avut o privire de ansamblu mai bună asupra neputinței propriei echipe.

Suspendat  de Călinoiu, Ciurel și Cârciumaru, pentru suspiciuni de blat cu U Cluj, meci pierdut la Târgu Jiu, 0-1, Eugen Pârvulescu a avut susținerea galeriei la Chiajna care i-a scandat numele pe tot parcursul întâlnirii. Echipa nimănui, Pandurii a fost condusă de pe bancă de un secund. Numele nu contează.

Pandurii nu arată rău pe hârtie, dar e o problemă când apare pe teren. Modeși rău, pandurii ar trebui să intre în pământ de rușine. Abia dacă au tras un șut la poartă iar în aceste condiții e greu să pretinzi ceva. Iresponsabilul Nistor și-a lăsat echipa în zece în minutul 38, după un gest necontrolat, iar Pandurii rămâne sub amenințarea retrogradării.

Cât de impotentă este Pandurii ? Echipa lui Edi nu a învins nici o contracandidată la retrogradare. A pierdut cu U Cluj, Gaz Metan, Chiajna, Viitorul și a remizat cu Ceahlăul. Etapa viitoare vine FC Brașov să câștige la Târgu Jiu !

Cu o asemenea conducere și asemenea echipă de toată jena e totul posibil. Liga 1 pare o pălărie prea mare pentru panduri care-și sapă singuri groapa.

Pandurii a terminat cu doi oameni eliminați la Chiajna, Nistor și Gliwa, portarul fiind trimis în tribune din postura de rezervă.

Marius Baciu a găsit momentul potrivit să se răzbune pe panduri. Chemat în 2010 să reconstruiască Pandurii după retrogradare a fost dat afară în mod total neelegant după ce Pandurii a cumpărat Internațional Curtea de Argeș. Baciu a reușit acum prima sa victorie pe banca Concordiei.

Pandurii, om cu om

Mingote: Veteranul portughez a debutat la Pandurii în acest sezon. Norocul proverbial l-a ocolit de această dată. La una dintre puținele situații de gol, Chiajna a marcat. Sigur la prima intervenție, a boxat apoi două mingi dificile. Cu excepția golului, șut puternic de aproape, nu a avut alte probleme. Rămâne titular în continuare, Gliwa urmând a fi suspendat.

Ungurușan: Nu a greșit, dar nici nu a jucat mare lucru. În nota de mare penibilitate a echipei.

Cordoș: Fundașii centrali continuă să submineze interesele echipei. Nu s-a văzut la golul lui Dina, marcat din zona sa.

Vasiljevic: Încă un meci slab. După erorile cu Dinamo a continuat în același stil. A vrut să respingă spectaculos dar a ieșit o pasă la adversar care s-a lăsat cu gol. Din păcate nu e nimeni pe bancă, pentru că sârbul ar merita să ia o pauză.

Momcilovic: Probleme mari cu Serediuc în debut. Aport slab în ofensivă. Pare obosit ! Doar faptul că e singurul integralist din Liga 1 pare să-l țină în teren.

Anton: A fost eclipsat de Cristea iar asta spune multe. Cristea s-a reapucat recent de fotbal și a rezistat 90 de minute pe teren cu Pandurii ! A găsit o verticalizare pentru Roman dar a fost prea tare ori Roman prea lent. A încerat să-și asume construcția dar rezultatul, 0-1, spune totul

Mrzljak: Slab în duelurile aeriene deși a fost adus ca fundaș central. Risipă de efort dublată de pase la adversar. Un fel de Meșterul Manole din literatura română.

Răduț: O umbră pe teren. A ieșit accidentat la genunchi și nu s-a cunoscut.

Nistor: Un iresponsabil. A lovit fără minge și a primit roșu corect chiar dacă lovitul a exagerat mult. El poartă vina pentru înfrângere.

Shalaj: Un șut peste poartă în debut apoi a fost schimbat. Din vară sper ca Pandurii să aducă și fotbaliști nu numai jucători.

Roman: O risipă inutilă de efort. Veșnic în offside. Când ai nevoie de el în fața porții nu mai poate. Nu se descurcă deloc cu spatele la poartă, sub presiune. Incapabil să țină adversarul în spate. A avut un șut din unghi, dar Matache a respins.

Brata: A avut o șansă mare să arate că e fotbalist, dar nu a făcut-o. A intrat în minutul 59 deja obosit. Un fotbalist care nu mai propune nimic. A pasat la portar în minutul 93 când echipa sa era condusă, ce poți să ceri la un asemenea jucător ?

Trifu: Destul de dezinvolt la primul său joc în Liga 1. Edi a găsit momentul „potrivit” să-l debuteze, la 0-1 în inferioritate numerică. Oricum mai merită încercat și în momente mai favorabile.

Eric: Introdus la misto, în minutul 86.

Foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.