RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stevan Milosevic, în vederile Energiei pentru sezonul 2015/2016

/ 22 aprilie 2015
Muntenegreanul este fratele lui Nemanja Milosevic, unul dintre cei mai importanți jucători ai Energiei în această stagiune. Stevan a încheiat sezonul 2014/2015 alături de BCM U Pitești, fiind principalul marcator în ultimul joc al seriei din play-off cu Energia.

img_9905-qpr

Prezent la Radio Accent, în cadrul emisiunii „Sportul Gorjean”, și întrebat de posibilitatea ca Stevan Milosevic, fratele lui Nemanja Milosevic, să fie din sezonul următor sub culorile Energiei Târgu Jiu, secundul Claudiu Alionescu a recunoscut că muntenegreanul ce a evoluat în stagiunea 2014/2015 la BCM U Pitești este în vederile semi-finalistei EuroChallange. „Într-adevăr, Stevan Milosevic este un jucător interesant, un 5 clasic. Totul depinde de conducere și de domnul antrenor, ce va decide din această poziție. Stevan Milosevic este, oarecum, în vederile noastre, dar nu numai el, sunt mai mulți. Vom începe, imediat după ce vom termina sezonul, și scouting-ul pentru eventualii componenți ai lotului”, a precizat Alionescu.

Totodată, dacă nu va decide să pună ghetele în cui, americanul Louis Darby ar putea continua la Târgu Jiu, fiind, în opinia antrenorului secund al Energiei, un jucător pe care orice echipă și-l dorește în lot. „S-au început negocierile cu mai mulți dintre ei, la nivel de tatonări deocamdată. Fiecare își exprimă punctul de vedere, iar majoritatea cu care eu am vorbit în particular au spus că așteaptă acest Final-Four și după aceea vor începe negocierile în adevăratul sens al cuvântului. Final-Four-ul este o poartă care li se deschide tuturor. Am auzit declarațiile pe care le-a dat Louis, sper că nu este 100% decizia. Darby este simbolul Energiei, ne identificăm cu el, deoarece a fost de la promovare la Târgu Jiu. A avut evoluții oscilante, marcate și de câteva probleme medicale. Cu siguranță vom încerca să-l convingem să mai continue alături de noi. Nu ai cum să nu-ți dorești un jucător ca Louis, un profesionist 100%, care dă totul pentru echipă, el fiind și idolul tribunei”, a spus Claudiu Alionescu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.