RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Intrarea liberă la peluze. Nouă suporteri interziși pe stadion

/ 20 aprilie 2015
Pandurii Târgu Jiu face apel la suporteri pentru a fi alături de favoriți astăzi, în duelul cu Universitatea Cluj. O victorie împotriva șepcilor roșii ar îndepărta grijile retrogradării, ceea ce ar conduce, automat, la îndeplinirea obiectivului propus.

dinamo-steaua-derby-jandarmi-1

În urma a 7 puncte scoase din ultimele 3 etape, Pandurii vor să obțină alte 3 puncte astăzi, pe Municipal , împotriva Universității Cluj. De aceea, conducerea, staff-ul tehnic și jucătorii fac apel la suporteri pentru a veni alături de gruparea alb-albastră în tentativa de a îndepărta cât mai mult posibil grijile retrogradării din Liga 1. Un succes i-ar duce pe gorjeni la 9 puncte de primul loc retrogradabil, ocupat în acest moment chiar de U Cluj. Intrarea la peluze va fi liberă, pe baza unor tichete gratuite ce se pot procura de la casele de bilete, din incinta Stadionului Municipal.

Peluze – intrare liberă pe bază de tichete gratuite emise la Casa de bilete de la intrarea în Stadionul Municipal

Tribuna I şi II – 10 lei

Tribuna Zero – 20 lei

Tirbuna VIP – 30 lei

În ceea ce privește oaspeții din Ardeal, 9 suporteri alb-negrii sunt interziși pe stadion, aceștia având de ispășit pedepse aferente faptelor comise în arenele sportive. „Meciul de fotbal a fost catalogat ca fiind unul cu grad de risc preliminar, mediu, iar accesul spectatorilor în stadion pe la porţile de acces se va efectua începând cu ora 16.30 pe bază de documente de acces. Jandarmii gorjeni vor asigura măsuri de ordine publică în zona apropiată şi imediată a stadionului, până la perimetrul zonei delimitate de porţile de acces în arena sportivă, prin organizarea barajelor de filtrare şi  patrule de ordine publică. Va fi efectuat un control corporal riguros al spectatorilor şi se va interveni pentru restabilirea ordinii publice în interiorul stadionului, dacă se constată că, în urma producerii unor acte de violenţă, este pusă în pericol viaţa şi integritatea corporală a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi”, se arată într-un comunicat de presă al IJJ Gorj.

Pandurii Târgu Jiu – Universitatea Cluj este programat astăzi, cu începere de la ora 18:00, în etapa cu numărul 27 a Ligii 1.

„Din nou fac apel la public şi aştept cât mai mulţi oameni să vină la stadion să susţină echipa. Le mulţumesc celor care sunt prezenţi joc de joc şi care susţin în fiecare meci echipa.” Edi Iordănescu, antrenor Pandurii.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.