RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, prima calificată în semifinalele LNBM

/ 15 aprilie 2015
Trupa lui Antonis Constantinides a reușit o calificare spectaculoasă în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin după ce s-a impus și în al treilea meci în fața celor de la BCM U Pitești, scor 86-85.

c4Energia a început foarte slab meciul, gazdele au condus cu 9-0 și 20-4, dar jucătorii echipei gorjene au găsit puterea de a reveni în joc. Pauza mare a consemnat o diferență de 15 puncte între cele două echipe, dar Energia a avut un sfert 3 senzațional, câștigat cu 29-15. Elevii lui Constantinides au preluat conducerea în sfertul patru, s-au detașat la 7 puncte cu 2 minute înainte de final și mai aveau cinci puncte în fața piteștenilor și cu 17 secunde înainte de final. Totuși, gazdele au cedat greu și doar după  ce au dat emoții fanilor gorjeni cu o serie de coșuri de trei puncte ce au încins ultimele secunde. Energia a găsit însă resurse să-și păstreze un avantaj minim până la final, avantaj care o trimite între cele mai bune patru echipe ale campionatului și îi oferă în același timp și posibilitatea de a pregăti în liniște cu câteva zile în plus de antrenament Final Four-ul din EuroChallenge.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.