RSS post comments feeds rss email feeds twitter

La o victorie distanță de avansarea în TOP 4 LNBM

/ 14 aprilie 2015
Energia și-a apărat terenul propriu, iar mâine va încerca să obțină a treia victorie în fața celor de la BCM U Pitești, ceea ce ar însemna și calificarea, în premieră, în semi-finalele campionatului.

pf_1429004632

Sezonul 2014/2015 s-a dovedit a fi, de pe acum, cel mai bun de la promovarea echipei de baschet pe primul eșalon baschetbalistic. Calificarea în Final-Four-ul EuroChallange și încheierea pe locul 4 a ediției regulate au făcut-o pe Energia Târgu Jiu una dintre cele mai de temut formații din Liga Națională. Vineri și sâmbătă, gorjenii au obținut, acasă, primele două succese ale seriei din play-off cu BCM U Pitești, iar mâine și joi (dacă va fi nevoie), aceștia vor încerca, de această dată la Pitești, să pună capăt seriei împotriva argenșenilor. O victorie acolo îi va oferi Energiei șansa de a pregăti în detaliu Turneul Final din EuroChallange, ce se va desfășura în orașul Trabzon (Turcia), iar, mai mult decât atât, oltenii ar încununa cea mai mare performanță în fazele superioare din ediția 2008/2009 și până în prezent: intrarea în primele patru echipe ale campionatului.

Miercuri (15.04), ora 20:00, BCM U Pitești vs Energia Târgu-Jiu (Meciul 3) Transmis Digi Sport.

Joi (16.04), ora 20:15, BCM U Pitești vs Energia Târgu-Jiu (Meciul 4, dacă va fi nevoie) Transmis Digi Sport.

Totuși, dacă BCM U va reuși să răstoarne avantajul creat de Energia la Târgu Jiu cu alte 2 succese în fața propriilor suporteri, meciul decisiv va avea loc în orașul lui Brâncuși în devans, deoarece, pe 23 aprilie, când acesta ar trebui disputat conform programului prestabilit, gorjenii vor juca deja semi-finala din EuroChallange, împotriva lui Trabzonspor Medical Park.

Suporterii vor face deplasarea mâine, la Pitești, alături de favoriți, pentru a încerca, împreună, să avanseze mai departe în play-off imediat după încheierea Meciului 3 al seriei cu BCM U Pitești.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.