RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, 1-0 în seria cu BCM U Pitești

/ 11 aprilie 2015
Nemanja Milosevic a decis soarta jocului cu un slam-dunk în ultima secundă, iar gorjenii deschid bine seria împotriva lui BCM U Pitești.

IMG_5449

Energia Târgu Jiu a intrat greu în meci, iar evoluția nesatisfăcătoare a continuat până în sfertul 4. BCM U Pitești a fost echipa care a dictat ritmul, aflându-se mai mereu la conducere, în ciuda scorului înregistrat la pauză, 34-34. Cu Ross din nou în mare formă, autor a 25 de puncte și 8 pase decisive, și cu shooterii, Marko Sutalo și Mirko Kovac, decisivi în atacurile de final, piteștenii au sperat că vor reuși să smulgă cel puțin un succes la Târgu Jiu. Însă, împinși de suporteri în ultimele 30 de secunde ale partidei, băieții cipriotului Antonis Constantinides au egalat la 74, iar finalul a fost de infarct. Dalibor Djapa a ratat aruncarea din spatele semi-cercului, fiind obligat de expirarea celor 24 de secunde, Giordan Watson a recuperat mingea, iar, cu un ultim efort, i-a pasat-o lui Nemanja Milosevic. Muntenegreanul a finalizat printr-un slam-dunk în ultima secundă, securizând victoria pentru echipa sa, 76-74.

La finalul confruntării, Antonis Constantides a fost extrem de vehement la adresa propriilor elevi. Cipriotul a declarat că Energia nu a meritat victoria, atitudinea unora dintre jucătorii săi derajându-l.

După partida de aseară, Energia conduce 1-0 seria împotriva lui BCM U Pitești, iar diseară, la 19:00, semi-finalista EuroChallange va încerca să obțină al doilea succes în fața propriilor suporteri.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.