RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Comunicat CS Energia/ Vezi prețul biletelor pentru meciurile din play-off

/ 8 aprilie 2015
Energia Târgu Jiu a încheiat sezonul regulat pe poziția a 4-a, iar în playoff, trupa cipriotului Antonis Constantinides va întâlni BCM U Pitești. Seria va debuta vineri, ora 19:00, la Târgu Jiu.

27-qpr1

Echipa de baschet Energia Târgu-Jiu a acces în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet de pe poziția a patra a clasamentului, fiind cea mai bună performanță în competiția internă, de la promovarea formației în primul eșalon românesc. În prima fază a play-off-ului, care se joacă după sistemul 3 din 5, Energia va întâlni BCM U Pitești, primele două meciuri urmând să le dispute pe teren propriu, pe 10 și 11 aprilie 2015. Ambele meciuri vor începe la ora 19:00.

  Energia pornește în prima faza din play-off având avantajul terenului propriu. Pentru gruparea gorjeană este foarte important că evoluează pe propriul teren, unde este greu de învins, și mai ales este foarte important că evoluează în fața fanilor gorjeni care în ultima perioadă au venit într-un număr foarte mare să susțină echipa și de fiecare dată au creat o atmosferă incendiară. Jucătorii Energiei își doresc ca suporterii echipei  să vină în număr cât mai mare la partidele de vineri și sâmbătă, din play-off. 

Antonis Constantinides, antrenor Energia: “Sunt foarte optimist pentru că mi-am văzut jucătorii în primele două antrenamente că sunt foarte concentraţi. Au şi pasiune şi sunt sigur că vor da totul pe teren şi vineri şi sâmbătă pentru a câştiga aceste două meciuri. Sunt sigur că fanii noştri vor umple încă o dată sala, avem nevoie de ei 100% pentru că în meciurile dificile ne-au dat energia de care aveam nevoie în momentele în care nu jucam atât de bine.”

Biletele vor fi puse în vânzare la sediul clubului de la Sala Sporturilor începând de vineri dimineață de la ora 9 și până la ora primului meci (ora 19:00). Prețul unui bilet de intrare este de 8 RON -adulți și 5 RON-pentru copii. Abonații au posibilitatea să-și păstrează locurile, dar vor plăti biletul de intrare, cu mențiunea că trebuie să vină la meci cu abonamentul. 

VINO ALĂTURI DE ENERGIA! VINO SĂ SUSȚINEM ECHIPA ÎN PLAY-OFF! VINERI ȘI SÂMBĂTĂ,VINO LA SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU-JIU, ÎN ROȘU ȘI ALBASTRU!

Sursă: comunicat csenergia.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.