RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rezultatele aduc fanii la sală

/ 26 martie 2015
Energia Târgu Jiu se bucură de susținerea fanilor, mai ales după performanțele reușite în EuroChallange, cât și în Liga Națională, la următorul meci, cel de la Mediaș, aceștia având posibilitatea unei deplasări în Ardeal.

91-qpr

Rezultatele aduc fanii la sală – Aceste cuvinte se aplică și în cazul Energiei, care, în finalul de sezon 2014/2015, a evoluat în partidele din Sala Sporturilor cu casa închisă, înregistrându-se cifre record ale suporterilor, 1000 sau chiar 1500, atunci când tribunele mobile, montate în spatele panourilor, au permis.

Suporterii devotați echipei vor fi sâmbătă alături de favoriți la Mediaș, asta după ce oficialii clubului au decis să pună un autocar la dispoziția acestora. Energia dă primul examen pentru ocuparea locului 3 în Ardeal, iar miercuri, gorjenii vor încerca să-și adjudece Derby-ul Olteniei, în restanța din Bănie, împotriva unei echipe ce se clatină, SCM U Craiova. Fără șanse la accederea în play-off, doljenii au părăsit cu capul plecat și Balkan League, suferind o umilință în Kosovo, pe terenul celor de la Sigal Prishtina, scor 70-98.

Inclusiv Gaz Metan Mediaș a pierdut șansa de a se bate până în ultima etapă pentru calificarea în fazele superioare, dar, în pofida acestui aspect, pe elevii cipriotului Antonis Constantinides îi așteaptă un joc foarte dificil, într-o sală în care s-au împotmolit BC Timișoara, CSM Oradea sau BCM U Pitești.

Se cunosc cele 8 echipe care au pătruns în play-off Ligii Naționale în acest an: CSU Ploiești, Steaua CSM București, Energia Târgu-Jiu, BC Mureș, U BT Cluj-Napoca, BCM U Pitești, CSM-U Oradea și BC Timișoara.

„La ultimul meci s-a jucat cu tribuna arhiplină. Vom fi nevoiți în play-off-ul să introducem din nou peluzele în sală, pentru că interesul este foarte mare.” – Alin Bădescu, președinte CS Energia Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.