RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jalnici, din nou

/ 23 martie 2015
Pandurii Târgu Jiu simte din nou fiorii retrogradării după 0-1 cu Gaz Metan Mediaș, acasă. Echipa lui Iordănescu junior este prima deasupra liniei retrogradării, la un singur punct de Gaz Metan.

IMG_8768Pandurii a uitat să joace fotbal după victoriile uriașe cu Dinamo și Steaua. Numit antrenor mult prea devreme, Edward Iordănescu a arătat că e departe de a confirma pe banca pandurilor. Fiul selecționerului nu a știut să gestioneze momentele de euforie de după victoriile cu Dinamo și Steaua și echipa sa a rătăcit calea spre gol. Pandurii nu a marcat în ultimele două runde, pierzând în fața unor contracandidate, 0-4, cu Viitorul și 0-1 cu Gaz Metan Mediaș. Jocul a fost jalnic iar ocaziile de gol au lipsit cu desăvârșire, de fiecare dată.

Pandurii a arătat că nu știe să joace în fața unor echipe care se închid în ciuda faptului că are în lot fotbaliști cu experiență și cu convocări la națională, iar unii doar cu pretenții de națională.

Pandurii a câștigat net duelul cornerelor 11-2, dar ce folos! Fotbaliștii gorjeni nu au reușit să execute un corner de doamne-ajută chiar dacă s-au succedat la execuție Nicoară, Răduț sau Nistor. În schimb a cedat la o fază fixă când Roman a marcat dintre înalții fundași centrali gorjeni.

Pandurii a început în sistemul clasic 4-2-3-1 dar la 0-1 Iordănescu a schimbat în 4-4-2 pentru circa 20 de minute dar nici unul nu a produs nimic.

Cu al patrulea lot ca valoare din Liga 1, conforma transfermarkt.ro, Pandurii continuă să fie când strălucitoare, când submediocră și să trăiască periculos.

Pauza vine la momentul potrivit, Iordănescu având nevoie de un nou început la Târgu Jiu. Jocurile cu Petrolul și Astra par, la o primă vedere, să convină oltenilor fiind vorba de două echipe care joacă fotbal și nu se baricadează în propria jumătate, ca CSU Craiova, Viitorul sau Gaz Metan Mediaș.

 Pandurii, om cu om

Stanca: Titular în premieră în mandatul lui Iordănescu a primit gol la unul din cele două șuturi pe spațiul porții. Vinovat la gol ! A ieșit indecis la o centrare lungă pe șase metri, nici nu a boxat, nici nu a stat pe linia porții.

Ungurușan: Iordănescu junior l-a utilizat pentru că nu avea altă variantă, Pleașcă fiind indisponibil altfel nu s-ar fi impus prezența sa pe teren în condițiile în care tehnicianul a efectuat mai multe schimbări în primul unsprezece după dezastrul de la Chiajna, cu Viitorul. Complet inutil pe fază ofensivă în condițiile în care echipa sa domină categoric jocul.

Cordoș: S-a invitat cu Ungurușan la o minge la care Llullaku a profitat, dar a șutat pe lângă poartă. În careul advers nu a dat niciodată cu capul în ciuda celor 11 cornere.

Vasiljevic: A sărit sub minge la gol, fiind la fel de vinovat ca și Stanca. O prosite de 3 puncte.

Momcilovic: Gafa de la Chiajna i-a erodat încrederea. A sprijinit mereu atacul, însă serviciul a fost imprecis mereu. În apărare a fost nesigur, a salvat un corner, oferindu-i mingea pe tavă lui Llulaku.

Pintilii: Căpitan la Pandurii, dar nu a mai fost liderul care să tragă echipa după el. Superpasă pentru Momcilovic în debut, din păcate nefructificată. În cădere liberă, la fel ca echipa. Convocat la națională de către selecționer unde va fi probabil titular.

Nistor: Folosit închizător nu a folosit nimănui. Pandurii a pierdut pe toate planurile. I-a lipsit agresivitatea din atac a lui Nistor și s-a lipsit și de pasele sale filtrante. A încercat excesiv, poate, șutul de la distanță, mereu imprecis. Nici din corner execuțiile lui nu au avut acuratețe.

Buleică: Un șut nereușit din 16 metri. Tot jocul său a fost nereușit.

Răduț: A început în spatele vârfului, a trecut apoi în extremă. Ineficient peste tot.

Nicoară: Aleargă bine, depășeșete toți adversarii, dar ce folos dacă mingea e centrată în primul adversar sau departe de coechipieri. Nu se pretează la un joc combinativ, util doar dacă echipa joacă pe contraatac.

Roman: A reluat de câteva ori cu capul, însă prea ușor pentru Pleșca. Cu spatele la poartă e catastrofă, nu poate proteja și nici juca în spate cu colegii.

Matulevicius: Nu a fost deloc periculos în peste o jumătate de oră cât a avut la dispoziție.

Shalaj: În nota echipei, fără periculozitate

Eric: Fanii și-au pus speranțele în el, dar nici măcar el nu s-a ridicat din mediocritate. A încasat și un galben și va sta etapa viitoare, cu Petrolul.

Foto: www.panduriics.ro

 www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.