RSS post comments feeds rss email feeds twitter

SCM U Craiova – Energia Târgu Jiu, pe 1 aprilie

/ 22 martie 2015
Derby-ul Olteniei ar fi trebuit să fie primul joc al Energiei în returul acestui sezon, însă, din cauza competițiilor internaționale la care au luat parte ambele formații, meciul s-a amânat în mai multe rânduri.

Energia-Tg-Jiu-baschet

Partida, contând pentru etapa cu numărul 14 a Ligii Naționale, se va disputa, în cele din urmă, după încheierea sezonului regulat. Derby-ul Olteniei a fost reprogramat pe 11 martie, dar, la acea dată, Energia se afla în Franța, pentru meciul 2 al seriei cu Le Mans din FIBA EuroChallange.

Astfel, singura dată disponibilă găsită în calendarul celor două formații oltene a fost 1 aprilie. Miza jocului, ce se va desfășura în Bănie, nu va mai fi aceeași, întrucât SCM U Craiova a abandonat deja lupta pentru accederea în play-off. Doar gorjenii vor avea cu adevărat un obiectiv, acela fiind ocuparea locului 3 la finele ediției regulate, care se va încheia pe 28 martie.

După al 10-lea succes al sezonului pe teren propriu, scor 81-78, cu BC Mureș, Energia și U BT Cluj Napoca au rămas în bătălia ultimei poziții a podiumului. Dacă clujenii vor ceda sămbătă la Mureș, iar trupa cipriotului Antonis Constantinides va parafa alte două victorii, la Mediaș și Craiova, atunci semi-finalista EuroChallange va avansa în fazele superioare ale campionatului de pe locul 3 al clasamentului.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.