RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia – Le Mans, spectacol garantat

/ 17 martie 2015
Energia Târgu Jiu este echipa momentului în baschetul masculin românesc. Gorjenii merg ceas în toate competițiile, fiind la 40 de minute de calificarea în Final-Four-ul FIBA EuroChallange.

11076015_891033764286744_505437850_nLe Mans Sarthe Basket a împins seria cu Energia, contând pentru sferturile de finală ale FIBA EuroChallange, în decisiv, iar astăzi, la Târgu Jiu se decide cea de-a treia echipă calificată în Final-Four-ul acestei competiții.

Jocul, care va debuta la ora 19:00, se anunță a fi extrem de spectaculos, cu o încărcătură  pentru jucătorii ambelor combatante, în ciuda experienței francezilor. Gorjenii sunt gata de a contura parcursul fabulos din Europa, o calificare în careul de ași însemnând enorm pentru întreg baschetul românesc. Nicio altă echipă autohtonă nu a izbutit avansarea în sferturi până la Energia, darămite la turneul final, ce se va desfășura în acest an între 24-26 aprilie.

Spre deosebire de Le Mans, care și-a amânat etapa din campionatul Franței pentru a pregăti cu meticulozitate partida decisivă din această seară, oltenii au evoluat în weekend, iar oboseala ar putea să-și spună cuvântul, după un efort colectiv depus în succesul cu U Banca Transilvania.

Câștigătoarea Cupei României face apel la suporteri, iar premisele sunt favorabile. Până la această oră, aproape toate bilete s-au epuizat. Alături de fani, Energia a dovedit că nu poate fi răpusă ușor pe propriul teren, fapt ce reprezintă un atuu important înaintea startului oficial al meciului.

Citiți și Le Mans Sarthe Basket – Scurtă prezentare.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.