RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Oficialii partidei dintre Energia Târgu Jiu și CSM Oradea, sancționați

/ 3 martie 2015
Inclusiv comisarul FRB, Ion Olaru, a primit 2 etape de suspendare după incidentele jocului din etapa a 20-a a Ligii Naționale, desfășurat la Târgu Jiu. 

16_42_1_627

Potrivit unui comunicat emis de FR Baschet, au fost impuse următoarele sancțiuni:

Arbitrul Stoica Ciprian – suspendare 2 etape, conform Anexa RABR, Art C, pct B: “neaplicarea prevederilor Regulamentului Oficial al Jocului de Baschet impotriva componentilor echipelor care au un comportament incorect si se fac vinovati de lipsa de sportivitate”.

Arbitrul Podar Bogdan – suspendare 2 etape, conform Anexa RABR, Art C, pct B: “neaplicarea prevederilor Regulamentului Oficial al Jocului de Baschet impotriva componentilor echipelor care au un comportament incorect si se fac vinovati de lipsa de sportivitate”.

Arbitrul Prisca Cosmin – avertisment, conform Anexa RABR, Art A, pct I: “alte abateri de la prevederile regulamentare, decat acelea pentru care s-au prevazut sanctiuni mai aspre in prezenta anexa”.

Scorerul jocului, Raut Laurentiu – suspendare 2 etape, conform Anexa RABR, Art C, pct E: “greseli in completarea foii oficiale de arbitraj, in cronometrarea timpului de joc sau a regulii de 24 de secunde, comise de oficiali delegati, dar care nu au inflentat rezultatul final”.

Comisia de Comisari a hotarat sanctionarea comisarului partidei, domnul Ion Olaru, cu suspendare 2 etape, informează site-ul 24secunde.ro

Imagine: Digi Sport
www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.