RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nicio competiţie fără medalie!

/ 3 martie 2015
Atleţii gorjeni au început bine anul 2015, CS Pandurii Târgu Jiu a intrat recent în posesia unei noi medalii de argint la Finala Campionatului Naţional rezervat juniorilor 1, în vreme ce la acceaşi competiţie, LPS Târgu Jiu a câştigat un titlu naţional şi o medalie de argint.

gheban _1928Mădălin Gheban a fost cel care, alergând pentru LPS Târgu Jiu, a reuşit să obţină două medalii la recent încheiatele Campionate Naţionale ale juniorilor 1. Gheban a încheiat al doilea cursa pe distanţa de 1.500 metri, însă a fost primul în cursa de 800 metri devenind campion naţional.

piscuAndreea Pîşcu, ateltă pregătită la CS Pandurii Târgu Jiu de antrenorul Ion Bură, a  reuşit să termine pe locul secund cursa de 3.000 de metri, la cinci secunde de medalia de aur şi la 13 secunde în faţa ocupantei celei de-a treia trepte a podiumului de premiere.

Deşi face parte dintr-o categorie de vârstă mai mică, Adina Amzucu a concurat şi ea în proba de săritură în înălţime, terminând concursul pe locul 5, cu o săritură de 1,55 m. Prima clasată la această competiţie este cu trei ani mai mare decât sportiva gorjeană, în vreme ce celalte fete ce au reuşit să o depăşească pe Adina Amzucu sunt cu „doar” doi ani mai mari decât aceasta. De notat faptul că Adina Amzucu este campioană naţională la junioare 3, performanţă reuşită în luna februarie, gorjeanca sărind atunci 1,64 metri, înălţime ce ar fi pus-o şi acum în postura de a deveni campioană.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.