RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lamont Mack: „Sunt bucuros că pot încheia sezonul la Energia”

/ 3 martie 2015
Acesta a fost prezentat la Târgu Jiu ca un jucător ce își va ajuta semnificativ noua echipă în duelurile interne și euroepene, ci nu doar în partidele în care colegii săi nu vor putea să evolueze din cauza problemelor medicale sau problemelor de altă natură.
19516_883812365008884_5992811531793759713_n

Ultima achiziție a Energiei, americanul Lamont Mack, a susținut prima conferință de presă în calitate de jucător al câștigătoarei Cupei României. Americanul, „născut și crescut în Chicago”, și mare fan al echipei lui Derrick Rose, s-a declarat încântat de oportunitatea care i s-a ivit prin transferul la Târgu Jiu, fiind, în același timp, gata de viitoarele provocări din România.

„Urmăresc în principal evoluțiile echipelor unde am jucat până acum și astfel am văzut Energia în partidele cu Lukoil. Am văzut un progres major al acestei echipe, iar când mi s-a ivit oportunitatea de a evolua aici, am fost foarte încântat. Am mai multe puncte forte, nu pot să spun că este unul singur. Încerc sa-mi îmbunătățesc jocul zi de zi pentru a fi la un nivel cât mai ridicat.

Am fost primit bine de toată lumea, sunt bucuros că pot încheia sezonul la Energia, sper și cu rezultate bune. Colegii au fost minunați, de asemenea, antrenorii. Orice se poate întâmpla, avem câteva obiective de realizat și dacă vom asculta indicațiile antrenorului, cu siguranță ne vom atinge obiectivele.”

Mack are o vastă experiență europeană, îmbrăcând, până la 27 de ani, echipamentele echipelor AEK Atena (GRE), Lukoil Academic Sofia (BG), Scavolini Pesaro (IT), S.OLIVER Baskets Wuerzburg (GER), Korihait (FIN) şi BC Valladolid (ESP).

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.