RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lamont Mack s-a alăturat Energiei

/ 2 martie 2015
Americanul a efectuat, în această seară, primul antrenament sub comanda cipriotului Antonis Constantinides.

11051544_870115526364922_1741457196_n

Energia Târgu Jiu a parafat vineri, în ultima zi deschisă transferurilor, un contract până la încheierea sezonului 2014-2015 cu americanul Lamont Mack. Acesta a sosit la Târgu Jiu, efectuând prima ședință de pregătire alături de noii săi colegi.

Mack evoluează pe poziția 4, însă grație stop-șutului remarcabil, poate fi folosit foarte ușor și pe poziția 3, cea de extremă mică. Chiar de la primul antrenament în Sala Sporturilor a impresionat la acest capitol, premisele fiind bune în ceea ce privește aportul pe care ar urma să și-l aducă jucătorul de peste ocean la Energia. Cehul Michal Kremen este în continuare accidentat, iar dacă toate actele vor fi în regulă până miercuri, există șanse ca Lamont să îmbrace pentru prima dată maioul alb-albastru în disputa cu Steaua CSM București.

Americanul a semnat cu echipa olteană din postura de jucător liber, cu scopul de a întări banca câștigătoarei Cupei României, mai ales în perioada în care Kremen nu va putea juca. Urmează dueluri de foc atât în campionat, acolo unde Energia este aproape de calificarea în playoff, cât și în EuroChallange. Gorjenii întâlnesc, marțea viitoare, la 20:30, pe Le Mans, în sferturile competiției europene.

Lamont Mack este al patrulea american sub comanda tehnicianului Antonis Constantinides și va purta numărul 6 la Energia.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.