RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, tot în criză

/ 24 februarie 2015
Pandurii a debutat lamentabil în retur, fiind învinsă la Târgu Jiu de CSU Craiova, scor 0-1. Bawab a speculat o greșeală a lui Ungurușan și a marcat unicul gol al întâlnirii.

17 Blestemul terenului propriu continuă ! Pandurii a încasat o nouă înfrângere acasă, a treia din acest campionat, 0-1 cu CraiOlguța, în ciuda investițiilor din iarnă. Edi Iordănescu, se vede treaba, nu a schimbat mare lucru, lăsând o senzație de neputință la debutul său în Liga 1.

Problemele persistă, cu toate că gorjenii și-au repatriat în iarnă două dintre fostele vedete, Pintilii și Eric. Deranjant este că meci de meci oltenii încasează gol, deși s-au făcut investiții în compartimentul defensiv, echipa fiind mereu victima propriilor erori. Nici agresivitatea nu a mai fost la cotele din meciul cu Dinamo din Cupa Ligii, absența lui Nistor cântărind neverosimil de mult.

Din punct de vedere tactic, Edi Iordănescu nu a inovat. A folosit modulul 4-2-3-1, cu Brata în rol de mijlocaș ofensiv, o căciulă prea mare pentru el și a schimbat post pe post.

La 0-1 echipa și-a pierdut luciditatea, aruncând mingi spre careul advers cu toate că nici un jucător gorjean nu era capabil să dimine spațiul aerian advers. Abia în minutele de prelungiri a permis unui fundaș central să urce, dar degeaba. CSU Craiova s-a închis bine și a plecat cu toate punctele, marcând la unul din cele două șuturi pe spațiul porții, prin Bawab.

Pandurii a ratat monumental prin Roman, în prima repriză și a cerut un penalti la Nicoară, mult prea puțin.

 Pandurii, om cu om

Gliwa – o alegere ciudată în condițiile în care defensiva gorjenilor stă sus iar portarul trebuie să joace rolul unui libero. Cu un joc de picior mai bun, Stanca ar fi mai potrivit. A ezitat în debutul meciului la o pasă slabă acasă a lui Vasiljevic, dar a avut noroc, mingea lovind bara tranversală.

Ungurușan – groparul echipei. A făcut cadou victoria echipei adverse. Greșeală imensă la experiența sa. În loc să recentreze în careul advers unde era toată echipa sa a pasat greșit, iar Craiova a marcat pe contraatac. Nu a avut nici măcar inteligența să rupă jocul. Iordănescu l-a pedepsit și l-a chemat pe bancă, iar fundașul a avut ceva de împărțit cu tribuna în loc să țină capul plecat.

Cordoș – Destul de sigur. Câteva intervenții foarte bune în debut.

Vasiljevic – A început timid, cu o pasă prea slabă pentru propiul portar, dar nu a ieșit gol, Nuno Rocha trimițând în bară. Bun în aer.

Momcilovic – În nota echipei. Fără realizări pe fază ofensivă.

Anton – Omul cu șuturile și loviturile libere. Destul de neinspirat. O lovitură liberă a bătut-o aiurea, iar alta în zid. Muncește enorm și are o libertate ofensivă mai mare odată cu venirea lui Pintilii.

Pintilii – omul de echilibru al echipei. Dar poate fi și decisiv. A produs cea mai mare ocazie de gol a echipei. L-a servit impecabil pe Roman la 6 metri, dar atacantul a trimis peste poartă. A mai avut o ocazie cu capul în final.

Buleică – nici o realizare. Alergătută și atât. Să nu fii capabil să dai o centrare de doamne ajută e inacceptabil pentru o extremă.

Brata – distribuit în rol de mijlocaș ofensiv. Dacă ne gândim că nu a jucat de mult am putea fi mulțumiți, dacă ne raportăm la ce joacă acolo Nistor ar trebui să fim dezamăgiți. Nu a prrea fost prieten cu mingea.

Nicoară – putea scoate un penalti, dar nu l-a impresionat și pe Hațegan cu căzătura sa. Unii zic că ar fi fost. A intrat mult în centru, dar poate asta e cerința noului tehnician. A dat câteva centrări bune, pare în creștere față de meciul cu Dinamo.

Roman – ratangiul echipei. A avut de două ori minge de gol și nu a marcat.Secundul naționalei, Isăilă, nu a avut ce remarca la cel mai promițător jucător de la Pandurii.

Smrekar – a așteptat 6 luni să debuteze și când a făcut-o aproape că nu s-a văzut. Greoi, dacă nu gras a dezamăgit crunt.

Eric – a primit mai multe minute ca în meciul cu Dinamo, dar nu a mai fost decisiv. S-a pierdut printre craioveni și nu i-a ieșit nimic.

Pleașcă – s-a vrut o schimbare ofensivă prin înlocuirea lui Ungurușan, dar fostul internațional nu a oferit mare lucru.

Sursa foto: www.panduriics.ro

 www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.