RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Pîrvulescu: „Am arătat ca o echipă matură!”

/ 31 ianuarie 2015
Preşedintele Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, s-a arătat mulţumit de felul în care echipa gorjeană s-a prezentat la primul joc amical din această iarnă, meci câştigat cu scorul de 2-1 (0-0) în faţa ruşilor de la Tom Tomsk.

meci amical 2„A fost o partidă bună, cu un adversar care a fost preocupat de joc. Ca prim test, eu zic că a fost unul foarte util pentru echipa noastră. Echipa noastră a controlat jocul, am arătat ca o echipă matură, bine articulată pe toate poziţiile. Vreau să remarc evoluţia bună a noii achiziţii, Nikola Vasiljevic, dar menţionez că toţi jucătorii s-au comportat foarte bine. Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor şi consider că suntem pe un drum bun. Ne bucurăm că nu ni s-au accidentat jucătorii, asta e cel mai important până la urmă”, a declarat Eugen Pîrvulescu pentru www.sportingorj.ro.

Pandurii va juca în această seară, de la ora 19:00, Pandurii va juca al doilea amical din stagiul din Antalya. Gorjenii aveau programat iniţial un joc cu o echipă din China, însă programul a fost modificat şi elevii lui Edi Iordănescu vor evolua în această seară în compania polonezilor de la Podbeskidzie, locul 8 în prima ligă din Polonia.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.